Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17247
5.3.13 16:42
@Kallistó píše:
Jsme plynule přešly od penisu ke kojencům :mrgreen: Že by maminkovský portál? :pankac: :lol:

a šlo to úplně samo bez bolesti. Nevím proč to nejde takhle i při porodu. Však když to leze dovnitř, tak to jde taky snadno :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
5.3.13 16:44
@Vesmilka píše:
a šlo to úplně samo bez bolesti. Nevím proč to nejde takhle i při porodu. Však když to leze dovnitř, tak to jde taky snadno :think: :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
5.3.13 16:50

Srovnávat penis a plod nelze. V průběhu první doby porodní zaniká dočasně děložní krček, přičemž vzniká porodní kanál. To je spojeno s prvotními bolestmi. První doba porodní se proto nazývá otvírací, druhá je vypuzovací a třetí spočívá ve vytvoření hematomu, který napomůže „porodu“ placenty. K tomu se hodí jeden zážitek z porodnice, kdy jedna žena strašně křičela, až ji jedna sestra okřikla se slovy: „Že jste tak nekřičela před 9 měsíci.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
5.3.13 16:51
@Vesmilka píše:
a šlo to úplně samo bez bolesti. Nevím proč to nejde takhle i při porodu. Však když to leze dovnitř, tak to jde taky snadno :think: :think: :mrgreen:

No, on císař je bezbolestný, ale za to ta bolest potom :roll: Má to však tu výhodu, že dole to zůstane stejné…A zase jsme u… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
5.3.13 16:53

Já nemám slov. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
@Kallistó píše:
No, on císař je bezbolestný, ale za to ta bolest potom :roll: Má to však tu výhodu, že dole to zůstane stejné…A zase jsme u… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a zase to šlo hladce :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
@Kallistó píše:
No, on císař je bezbolestný, ale za to ta bolest potom :roll: Má to však tu výhodu, že dole to zůstane stejné…A zase jsme u… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak jinak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
5.3.13 16:54

I bolesti po porodu císařským řezem (sectio Caesarea) lze odstanit pomocí epidurální analgézie, kdy je dočasně zaveden do spatium epidurale (mezi dura mater medullae spinalies a endosteum canalis spinalis = endorrhachis) katetr, skrze nějž je pravidelně dodáváno analgetikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.3.13 16:56

@Doctus ach jo. Tak až budu po čtvrté těhotná tak si od tebe nechám poradit :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
5.3.13 16:57

@Doctus uber páru :mrgreen: Jsem si jistá, že @Vesmilka ví, že penis a plod nelze srovnávat a já také vím, jak probíhala moje „pooperační“ péče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
5.3.13 16:57

Rád poradím a zadarmo! Jen je nutné vyslechnout anatomicko-embryologicko-gynekologickou přednášku. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
5.3.13 16:59
@Doctus píše:
Rád poradím a zadarmo! Jen je nutné vyslechnout anatomicko-embryologicko-gynekologickou přednášku. :twisted:

tak běž radit do nějaké odborné diskuze a ne sem.
Jak vypadá penis jsem viděla minimálně třikrát a vzhledem k tomu, že jsem rodila 3 děti tak taky vím, že se to s penisem nedá srovnat. A není mi 15, tak nepruď :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
5.3.13 17:00

@Doctus a umíš i vypnout, nebo jsi tak prudérní pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
5.3.13 17:01
@Doctus píše:
Rád poradím a zadarmo! Jen je nutné vyslechnout anatomicko-embryologicko-gynekologickou přednášku. :twisted:

Děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
5.3.13 17:01

Vypnout se člověk nedokáže, člověk není stroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí