Velikost botiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
10.10.05 10:04

Ahoj Kačenko,
díky moc za podporu, už jsem začínala mít pořádnou depku…už jsem si myslela, že jsem jediná krkavčí matka v republice. Jinak děkuji za všechny názory, je fajn, že se tu objevují různé názory, aspoň si člověk může utvořit ten svůj.
Až budu mít jistotu, že botky vydrží aspoň jednu sezónu, asi koupím nové :D Třeba do té doby zvýší mateřskou… :wink:

• Citovat
  • Upravit
2114
10.10.05 10:04

Ahoj,

Pajino: kdyz jeste nechodi je zbytecny kupovat boty.

Jeste dodam k pokracujici diskuzi-ja bych take boty z bazaru nekoupila, u vietnamcu taky ne (mam zkusenosti ze po par obutich se mi vzdy rozsypali), takze s „tezkym srdcem“ budu moji mladsi dcerke kupovat boty nove (i kdyz po starsi mam boty jen parkrat obute), ale prijde doba kdy uz ji budu davat i nosene po starsi sestre. Co se tyce starsi nekupuju ji zadne drahe boty pac vsechny hned zrasi a za par mesicu potrebuje stejne nove protoze z tech svych vyroste. Az budou holkam stacit boty treba na 2-3roky klidne koupim drahe, tak si to zatim kupujeme jen my (rodice) pac nam vydrzi xlet.
Kacenku001, Fifika nezatracuju, je mi to uplne jedno co svym ditkam davaji na nohy. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.10.05 10:14

nebyla jsem přihlášená, ten anonym je samozřejmě můj :roll:
Sany, díky za tolerantní názor.
 Fifik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
10.10.05 12:09

Fifiku, je to můj názor! Snad je tohle diskuze, takže nemůžeš čekat, že Ti to všichni odsouhlasí! :lol:
Prostě bych svému dítěti nekoupila boty po někom, toť vše. Boty po malém vyhazuji, bylo by mi blbý někomu dávat boty po malém, nehledě na to, že je mu 5 let a dokáže je za sezonu pěkně „zrasit“. A i když plánujeme druhé, tak prostě bude mít boty „svoje“ a ne po starším sourozenci. Chápu, že mateřská je směšná, ale upřímně, ty penízky, které vrazíš do bot na jednu sezonu se utratí třeba za úplnou pitomost.
No co, kupujte dítěti to, co chcete. Vy jste rodiče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
10.10.05 15:44

Ahoj všem,
nedávno do podobné diskuse přidala tuším Missorka následující zajímavý odkaz. Tímto jí dodatečně děkuji :), na uvedených stránkách je spousta užitečných rad i odkazů, určitě tam najdete odpovědi na otázky týkající se správného výběru obuvi, tak mrkněte :)

http://www.detskaobuv.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
10.10.05 16:53

Monaliso24: ja sem svym prispevkem nemyslela ze bude nosit zrasene boty po starsi sestre (i kdyz to vlastne podle toho jak sem to napsala vypada), nastesti se nekdy stane ze ma treba dvoje sandale tak jedny pouzije vice druhe minimalne tak prave ty minimalne ve vyssim veku klidne te mensi obuju.

No a kdyz tady ctu o vyhazovani temer novych bot (ne moc onosenych) ze se vyhazuji (chapu tim treba do popelnice) tak ja vsechny tyto pro me nepouzitelne botky skladuju (mimochodem vyklizim byt a obleceni ktere je jeste pouzitelne ale my to nenosime davam do pytle vedle popelnic, a pokazde nez popelnice vyvezou sou ty pytle pryc-zrejme si to vezmou bezdomovci apod.) protoze az se mi jednou stane ze narazim treba na rodinu „co sou radi ze maji na chleba s maslem tak jim ty mnou naskladovane botky klidne dam“. Tak doufam ze se mi povedlo to napsat jak to myslim. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.10.05 21:17

Pro Monalisu:
Já nechci, aby mi každý všechno odkýval a přece jsem psala, že je fajn, že se tu sejdou různorodé názory, jen mi přišla tvoje reakce trochu taková, že mě za to odsuzuješ…Tak jestli jsem to špatně pochopila tak promiň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.3.12 12:45

Ahoj, holky poradíte mi jaké velikosti botiček pro mimi, řekněme 0-6m do kočáru? Jen na parádu.. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
8.3.12 13:28

Na to jsou myslim takové ty capáčky, ne? Bota jako taková určo ne…

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
8.3.12 13:30

A velikost se u nich piše podle měsiců

• Citovat
  • Upravit
zichisek
8.3.12 14:10
Gibbo píše:

Jak u kterých.My jsme měli fleesové s takovou protiskluzovou tvrdší podrážkou a na těch to bylo psané v cm té stélky.Tkaže jsem malé změřila nohu a bylo.
A pak jsme měli jedny, kde to bylo psané podle měsíců

• Citovat
  • Upravit
844
8.3.12 15:38

Známá měla botičky pro 3měsíční holčičku a vypadalo to super. Je to normoš botka ale oni měli Adidas a už neví, jak to bylo se značením. Mrknu ještě po netu. Capáčky máme taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
9.3.12 13:38
zichisek píše:
Gibbo píše:
Jak u kterých.My jsme měli fleesové s takovou protiskluzovou tvrdší podrážkou a na těch to bylo psané v cm té stélky.Tkaže jsem malé změřila nohu a bylo.
A pak jsme měli jedny, kde to bylo psané podle měsíců

Týjo, tak to je mi novinka :-) Aspoň mám nové info :-)

• Citovat
  • Upravit
4243
17.2.15 14:52

Velikost botičky ?

Prosím o radu, naše botičky mají 15,8mm (ještě nám jsou tak o 0,5mm, ale abychom měli dvoje botasky na jaro), potřebuji koupit nové - koupit o délce 16,4 nebo až 17cm? Máme 2,5roku. Ale aby ty nové měla prostě jako náhradní a pak je začala užívat, ale nevím, zda 12mm není mnoho nemluvě o tom, že určitě ji je dám dřív a ne až budeme mít nohu přesně 15,8, ale aby 14mm nebylo mnoho a 6-8mm třeba málo. Proto nevím :-).

Příspěvek upraven 17.02.15 v 14:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
17.2.15 14:55

@Osmanka Zašla bych do obchodu, kde dítěti nohu změříš ty a nebo prodavač a podle toho botu vybereš. A na jarní boty bych ještě počkala, noha může vyrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková