Velikost botiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
17.2.15 15:00

@1Luca
Botky jsou ve výprodejích :-), hlavně ty co mám nové jsou o 1,5cm větší než současná velikost nohy a z podzimu nám jsou. ještě s velkou rezervou asi o 0,5-0,7cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
17.2.15 15:02

@1Luca
Na víc já na ty obchody s dětma nemám psychycky - když řeším jedno, druhé si zkouší náhodně boty, nebo něco vymyslí jiného. Vždy objednávám od Bati po netu, změřím doma a když nejsou, tak dojedu vrátit a objednám větší, ale to se stalo jen u mé maličkosti - taky si tak kupuji boty, protože v mé velikosti mají zbytky a tady stáhnou boty z celé republiky, mám tak větší výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.2.15 15:04

No asi takhle, malá má 16,5 cm, koupila jsem přes net podle výrobce stélka 17,8 což ale nebyla ani náhodou a navíc jí byly i úzké. V normálním krámě jí paní vybrala široké a stélkou 18 cm. Ale jsou vyšší, kotníčkové a vůbec není znát, že tam má cenťák a půl. Takže za mě větší, ale záleží i na typu. V teniskách zvlášť nižších by to asi znát bylo. Ty budeme kupovat až později..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
17.2.15 15:42

@Run
Manžel říká, že ji je mám nechat, aby je mohla nosit už teď, když svítí jako má brácha. Jsou to klasické botasky co svítí, Baťa má výprodej a já je nechci na březen, to mám z podzimu.

Já nakupuji vždy dřív, jsou výprodeje - v září jsem koupila u Bati dvoje sněhule za 900,– a velikostně v pohodě do teď, sleva 50%. Teď jsem koupila balerínky za 200,–, slevněné z 800,– celokožené. Tedy kromě podrážky :-). Minulý rok jsem to taky tak udělala a prima.

Mně se nikdy nestalo, že by vyrostla noha dítěti o 1,5cm - za měsíc, přeměřuji po 2měsících nohy dětem, aby je botky netlačily. Spíš mi děti botky zničí, než z nich vyrostou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.2.15 16:35

@Osmanka No vidíš a mě se to stalo teď u tříleté. Na podzim 26, zimní 27 s velkým nadměrkem a během fakt snad tří týdnů noha větší víc jak o centimetr. Taky doufám, že to bude mít aspoň rok, rok a půl :mrgreen: na Baťu jdu hned kouknout :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková