Velikost mimča - jde ovlivnit?

Mombree
19.4.13 14:49

Velikost mimča

Zdravím Vás, chtěla jsem se zeptat, jde nějak ovlivnit velikost mimča? jsem v 6 mesici a docela si dávám do nosu a přítel mě pořád straší že budeme mít obříka, roste miminko tak, jak mamink jí? :nevim: díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
19.4.13 14:54

Ne, neroste :palec: Poroste jen maminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.4.13 14:56

Zaplaťpánbůh ne, akorát maminka pak pěkně nakyne…jako já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
19.4.13 14:59

Ne, miminko kvůli tomu obřík nebude, maximálně maminka :).

• Citovat
  • Upravit
Mombree
19.4.13 14:59

@Žirafátko No, já doufám, že to všechno po porodu shodím, největší mám strach že mi zůstane ve předu velkej špek kterej už nepujde shodit :zed: jenže já si to sladký nemůžu odpustit… :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5473
19.4.13 15:01

Taky nemyslim, ja na zac. a konci tehotenstvi moc chut k jidlu nemela, na zacatku nevolnosti, na konci preplnenosti bricha a mela jsem obrika 4,25kg,52cm. Pravda, uprostred jsem se dost ladovala sladkym. Druhe tehotenstvi temer totozne, jen rozdil v tom, ze jsem tehot. vitaminy brala jen 1.trimestr (prvne cele tehotenstvi) a vysledek byl totozny, uplne stejne porodni miry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.4.13 15:03

@Mombree tak mě zůstalo 10kg :evil: :zed: :cert: a ne a ne to dostat dolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mombree
19.4.13 15:04

@Samamama žádný vitamíny nejím, i když mi sestřicka říkala, atsi koupím nějaký přírodní, po kterých nejsou mimča velká jak po normálních. Já si to ale nekoupila, nevěřím tomu, je to všechno na jedno brdo.No, u nás se včera narodil jedne známe kluk, měřil 58 cm a vážil 5,60 kg…a přitom ona nebyla ani tlustá ani nebrala žádný vitamíny…ale obříka teda měla a řádnýho :)

• Citovat
  • Upravit
14110
19.4.13 15:06

Výživa matky ovlivńuje velikost miminka jen z nepatrhého procenta,,,
@Samamama nevím, jestli je to i u lidí, a le u hodp. zvířat, pokud na začátku březosti nemá matka dost potravy ( ať už jí nepřijímá nebo k ní nemá přístup), bývá mládě větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
19.4.13 15:06
@Mombree píše:
@Samamama žádný vitamíny nejím, i když mi sestřicka říkala, atsi koupím nějaký přírodní, po kterých nejsou mimča velká jak po normálních. Já si to ale nekoupila, nevěřím tomu, je to všechno na jedno brdo.No, u nás se včera narodil jedne známe kluk, měřil 58 cm a vážil 5,60 kg…a přitom ona nebyla ani tlustá ani nebrala žádný vitamíny…ale obříka teda měla a řádnýho :)

8o 8o Ty vole, doufám, že císařem.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sofiel
19.4.13 15:07

@Mombree jen si dopřávej :mrgreen: své nabrané kila, jsem nechala na sále :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15404
@Mombree píše:
@Žirafátko No, já doufám, že to všechno po porodu shodím, největší mám strach že mi zůstane ve předu velkej špek kterej už nepujde shodit :zed: jenže já si to sladký nemůžu odpustit… :nevim: :lol:

taky jsem si to myslela :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

@Mombree radši to nepřeháněj, taky jsem na to kašlala a teď se tluču do hlavy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.4.13 15:08

@dani24687 sladká nevědomost :lol:

Starší syn:
„Mami a to břicho jako když tam byla štěpánka už budeš mít pořád?“
„proč máš tak dlouhý prsa?“

:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat