Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Žirafátko No, já doufám, že to všechno po porodu shodím, největší mám strach že mi zůstane ve předu velkej špek kterej už nepujde shodit
jenže já si to sladký nemůžu odpustit…
![]()
Taky nemyslim, ja na zac. a konci tehotenstvi moc chut k jidlu nemela, na zacatku nevolnosti, na konci preplnenosti bricha a mela jsem obrika 4,25kg,52cm. Pravda, uprostred jsem se dost ladovala sladkym. Druhe tehotenstvi temer totozne, jen rozdil v tom, ze jsem tehot. vitaminy brala jen 1.trimestr (prvne cele tehotenstvi) a vysledek byl totozny, uplne stejne porodni miry.
@Samamama žádný vitamíny nejím, i když mi sestřicka říkala, atsi koupím nějaký přírodní, po kterých nejsou mimča velká jak po normálních. Já si to ale nekoupila, nevěřím tomu, je to všechno na jedno brdo.No, u nás se včera narodil jedne známe kluk, měřil 58 cm a vážil 5,60 kg…a přitom ona nebyla ani tlustá ani nebrala žádný vitamíny…ale obříka teda měla a řádnýho ![]()
Výživa matky ovlivńuje velikost miminka jen z nepatrhého procenta,,,
@Samamama nevím, jestli je to i u lidí, a le u hodp. zvířat, pokud na začátku březosti nemá matka dost potravy ( ať už jí nepřijímá nebo k ní nemá přístup), bývá mládě větší…
@Mombree píše:
@Samamama žádný vitamíny nejím, i když mi sestřicka říkala, atsi koupím nějaký přírodní, po kterých nejsou mimča velká jak po normálních. Já si to ale nekoupila, nevěřím tomu, je to všechno na jedno brdo.No, u nás se včera narodil jedne známe kluk, měřil 58 cm a vážil 5,60 kg…a přitom ona nebyla ani tlustá ani nebrala žádný vitamíny…ale obříka teda měla a řádnýho
Ty vole, doufám, že císařem.. ![]()
@Mombree píše:
@Žirafátko No, já doufám, že to všechno po porodu shodím, největší mám strach že mi zůstane ve předu velkej špek kterej už nepujde shoditjenže já si to sladký nemůžu odpustit…
![]()
taky jsem si to myslela
![]()
@Mombree radši to nepřeháněj, taky jsem na to kašlala a teď se tluču do hlavy ![]()
@dani24687 sladká nevědomost ![]()
Starší syn:
„Mami a to břicho jako když tam byla štěpánka už budeš mít pořád?“
„proč máš tak dlouhý prsa?“
@Žirafátko píše:
@dani24687 sladká nevědomost![]()
Starší syn:
„Mami a to břicho jako když tam byla štěpánka už budeš mít pořád?“
„proč máš tak dlouhý prsa?“![]()
Zdravím Vás, chtěla jsem se zeptat, jde nějak ovlivnit velikost mimča? jsem v 6 mesici a docela si dávám do nosu a přítel mě pořád straší že budeme mít obříka, roste miminko tak, jak mamink jí?
díky