Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já zase musím říct, že při prvním těhu, jsem doslova žrala co jsem viděla, třeba večer u telky padla plechovka salka, zapila jsem to půl litrem coca coly a přibrala jsem pouze 13kg, po porodu mi nezustalo ani kilo..malý se narodil v 38.tt a měl 3400g a 50cm
![]()
@Žirafátko píše:
@dani24687 sladká nevědomost![]()
Starší syn:
„Mami a to břicho jako když tam byla štěpánka už budeš mít pořád?“
„proč máš tak dlouhý prsa?“![]()
@Žirafátko já věřila, že 1) mě nebude bolet porod, 2) hned vše zhubnu, 3) obleču starý hadříky a taky, že budu vše stíhat ![]()
@dani24687 No, v této představě zatím žiju, ale mamka říká že mě to přejde
![]()
@dani24687 píše:
@Žirafátko já věřila, že 1) mě nebude bolet porod, 2) hned vše zhubnu, 3) obleču starý hadříky a taky, že budu vše stíhat
Tak já se tedy musím přiznat, že takhle jsem to přesně měla já ![]()
Kdyby to bylo o tom tak porodím snad 10kilové dítě podle toho jak jsem se cpala ![]()
No já nevím já taky jedla v těhotenství od rána do večera, nabrala jsem 30kg a malá měla skoro 4kg..ještě že se narodila o pár dnů dřív jinak bych jí ze sebe snad nedostala kdyby byla ještě větší..jinak přítel říkal že v africe na to ženské pijou nějaký čaj a ty mimina se pak narodí menší
měla jsem ho pít taky ![]()
Asi záleží, čím se člověk láduje, aby si nepřivodil něco sám z čeho by mimi mohlo být velké, třeba těhotenská cukrovka? Dá se podpořit i žraním?:-)
Já jsm asi těhotná pořád. žeru a žeru a žeru…Obříky jsem ani tak neměla klasika mimi 2,8 kg,3,76 kg a posledné 3,6 kg ve 38 tt vyvolávaně odhad 4,3 kg…ale já protě jídlo miluju. A nejsem ani baculka. 59 kg 165 cm..Jíldo je moje vášeň. I ted jim ![]()
@hofka píše:
Asi záleží, čím se člověk láduje, aby si nepřivodil něco sám z čeho by mimi mohlo být velké, třeba těhotenská cukrovka? Dá se podpořit i žraním?:-)
prej nedá ![]()
@dani24687 píše:
@Žirafátko já věřila, že 1) mě nebude bolet porod, 2) hned vše zhubnu, 3) obleču starý hadříky a taky, že budu vše stíhat
no takhle bych to taky chtěla…
![]()