Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mombree pokud si dopřáváš, tak si to pak budeš akorát vyčítat, protože zbytečně nebereš.. já jedla ještě míň, než před těhu a mladý měl 3,75.. váhu mimča neovlivníš, jez normálně, dítko si vezme samo ![]()
Jinak třeba moje mamka přibrala 25kg a já měla 3,05kg
a to co nabrala měla během 3 měsíců dole
mě ještě čekají tři měsíce do porodu a zatim mám nahoře 7kg, tak snad se to už moc nehne ![]()
Před porodem jsem taky vážila 87kg malej měl 3,70kg a teď mám 6týdnů po porodu a mam 75 ono prej se hubne při kojení
Ja pribrala 25kg a dite melo tri kg…do roku od porodu sem byla na puvodni vaze aniz bych drzela dietu…takze sem tam se zadari ![]()
Tak já se cpu celou dobu, teď jsem 35+1 a mám nahoře10kg, někdy okolo 30tt( břicho docela malý) se váha zastavila a to jím pořád stejně, nejvíce ulítávám na sladkým ( neustále musím mít něco upečeno). A mimčo má standartní váhu, takže si myslím že neovlivníš jestli budeš mít cvalíka nebo ne.
@Jituna78 píše:
Tak já se cpu celou dobu, teď jsem 35+1 a mám nahoře10kg, někdy okolo 30tt( břicho docela malý) se váha zastavila a to jím pořád stejně, nejvíce ulítávám na sladkým ( neustále musím mít něco upečeno). A mimčo má standartní váhu, takže si myslím že neovlivníš jestli budeš mít cvalíka nebo ne.
noo, takhle by to bylo fajn, kdyby se ta váha na určitym bodě zarazila ![]()
@Acinore
no já se obávám jestli se ještě nerozjede - ještě mě kousek do porudu zbývá ![]()
@Mombree bych právě chtěla maximálně 15kg
můj doktor má kecy na každý kontrole, že bych měla brzdit, přitom mi 7kg v 7.měsíci nepřijde tak hrozný
ale musíme věřit a ono to pak po porodu půjde dolů, prostě musí ![]()
@Jituna78 tak za ten měsíc už moc nepřibereš
maximálně tak dvě kilča, možná tři a celkovej výsledek bude 13kg, to se mi zdá hodně slušný ![]()
@Acinore to by se mi taky od toho doktora nelíbilo, podle mě to je krásnej přírůstek ![]()
@Mombree Já přibrala 27kg, no hrůza, od prvního týdne těhotenství jsem jedla a jedla a hlavně sladký, vůbec to nešlo ovládnout. A to jsem byla před tím fakt ukázněná a dost jsem se hlídala, vážila jsem 55 kg a kdyby mi někdo řekl, že budu mít přes 80 kg, tak bych neuvěřila
Miminko se mi narodilo v termínu necelá 3 kg, vypadal vedle ostatních v porodnici jako mrňousek
A je moc hodný a usměvavý miminko, tak si říkám že je to z těch dobrůtek co jsem si dopřála v těhotenství. Bohužel nepatřím k těm šťastným co hubnou kojením, teď skoro 9 měsíců po porodu mám pořád plus 10kg, ale mohlo by to být i horší. Tak si to teď taky užívej a ať ti mimčo dělá samou radost.