Velikost oblečku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
velikost oblečku
Maminy, jak poznám velikost oblečku, když tam není žádný štítek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Petra Z píše:
Odhadem???premeris a porovnáš s nejakym, co má štítek???
tak tak ![]()
- Citovat
- Upravit
@bibi-lili píše:
Maminy, jak poznám velikost oblečku, když tam není žádný štítek?
Nijak! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
Odhadem???premeris a porovnáš s nejakym, co má štítek???
A k čemu potřebuju vědět velikost, stačí když odhadnu, zda to mému dítku bude, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty velikosti jsou stejně zavádějící… moje skoro dvouletá teď nosí některá trička 3-6M. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Tak třeba při prodeji? Ale to stačí přece poměřit zakladatelko. No, to je zas dotaz…
Hoď fotku, mi ti velikost řeknem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ditko ještě na světě není
a dostala jsem spoustu věci od narození do 2let něco malo do 4let a u spousty věci není štitek
tak je těžky to rozebrat co si připravit do skřinky a co zatim schovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile Při prodeji (nebo spíš při koupi) mi je taky velikost na prd, když mi tu dítě aktuálně nosí věci 3-6 měsíců - 92
Tam je podstatné aby byly uvedené rozměry, jo velikost možná tak cca, pro nastavení základního filtru, ale tak tu mohu taky zadat odhadem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bibi-lili A k čemu ti ten štítek bude? Prostě se to roztřídí podle toho jak je to velké a nechá se venku ta nejmenší skupina, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bibi-lili píše:
Ditko ještě na světě nenía dostala jsem spoustu věci od narození do 2let něco malo do 4let a u spousty věci není štitek
tak je těžky to rozebrat co si připravit do skřinky a co zatim schovat
tak to dokonale chapu, u prvniho ditka jsem byla stejne bezradna, takze jsem to merila dle oznacenych oblecku, jak psaly holky. To, co jsem nemohla zaradit, jsem odkladala a to byla chyba. To bych take vyprala a pripravila mezi prvnimi, protoze jsme to pozdeji preskocili. Na tvem miste bych takto pomerila veci 0-3 a 3-6 mesicu, ty vyprala, nazehlila a pripravila k ruce. Pak se uvidi, jak bude ditko male/velke a jak rychle poroste. Take nektere znacky maji cislovani uplne jinak nebo i oblecky mensi (napr. George oproti Cherokee). Takze si vyper vse do pul roka (prilozenim k oznacenym kusum) a pak uz to zvladnes dovybalovat a prat prubezne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
@j.a.n.i1 nas ted v roce a pul nosil v lete kratasy 68
mě jedny džínový krátký 68 oblíkne i 4,5 letý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 Jo tak kraťasy, to je taky věc.
Malý nosil od narození lacláčové riflíky a já jsem pak zjitila, že to jsou kraťasy.
Ale tak aspoň je pořádně vynosil.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, ty musíš být blondýna.
![]()
A pokud to budeš prodávat, naměř to krejčovským metrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit