Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
potřebovala bych poradit. Od zítřka mají v Lidlu prodávat lněné pánské a dámské kalhoty. Líbí se mi ty pánské a ráda bych je muži koupila…jenomže si nevím rady s velikostí
Když si kupuje normálně třeba džíny, tak má velikost 37/36 (je to kus chlapa
), ale tyhle lněné mají velikost 50-58. Snažila jsem se najít tabulku na netu, abych si to nějak přepočítala, ale nenašla jsem jí
Poradíte mi prosím někdo, jak to s těmi velikostmi je?
Moc děkuju ![]()
@mončatka nevím ale vzala bych sebou ty džíny co mu jsou a přeměřila to ![]()
@MarkétkaBeruška Tak teď jsem se od srdce zasmála, protože taková jednoduchá věc mě vůbec nenapadla
Děkuju za radu ![]()
@mončatka já se takto chystám příteli kupovat dárek k svátku…jsem na sebe zvědavá, jen musím od něj vyprosit nějaký to triko ![]()
Ja to taky chtela napsat, ale prisla mi vtipna predstava, ze tam vytahuji dziny a premeruji to
![]()
@wildcherry Mně se to zdá taky vtipný, ale asi to fakt bude jediný spolehlivý způsob
Muž není žádný střízlík, takže bych mu nerada koupila něco malýho ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
@mončatka já se takto chystám příteli kupovat dárek k svátku…jsem na sebe zvědavá, jen musím od něj vyprosit nějaký to triko
jako v normalnim obchode s oblecenim mi to prijde ok, dokonce bych to rekla prodavacce,pohodicka.Ale v Lidlu vytahnout dziny a primerovat
…neeeee
![]()
@wildcherry píše:
jako v normalnim obchode s oblecenim mi to prijde ok, dokonce bych to rekla prodavacce,pohodicka.Ale v Lidlu vytahnout dziny a primerovat…neeeee
![]()
![]()
no já to tak jednou už dělala a v poho, ale raději jsem šla hned ráno dokud tam není tolik lidí ![]()
@mončatka píše:
@wildcherry Mně se to zdá taky vtipný, ale asi to fakt bude jediný spolehlivý způsobMuž není žádný střízlík, takže bych mu nerada koupila něco malýho
No ja te chapu, taky me to napadlo, ale mne to prijde fakt vtipny
.Ja uz te tam normalne vidim
.Mozna by bylo mensi zlo si vzit metr a na papirku rozmery ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
no já to tak jednou už dělala a v poho, ale raději jsem šla hned ráno dokud tam není tolik lidí
@wildcherry Ty jo, jsem nahlodaná
Že bych si ho šla teď přeměřit a pak si s sebou vzala metr
? Já se ráno do Lidlu asi nedostanu a odpo už tam určitě bude hromada lidí ![]()
Ja obvykle premerim doma a na miste uz vytahuju jenom metr
Popripade pokud bych vahala mezi dvema velikostma, vzala bych obe a druhe sla vecer vratit.
@ugluk Asi to tak fakt udělám
Potřebuju zítra ráno se třídou na Vyšehrad a představa, že s sebou v tom vedru tahám ještě tašku s džínama a pak se jdu ztrapnit do Lidlu, se mi moc nezamlouvá
![]()
Bezne s sebou na nakup obleceni pro chlapa beru metr. U panskych staci vedet pas a delku (nemivaji vyrazny rozdil mezi pasem a boky, respektive byva vetsinou podobny) ![]()
Příspěvek upraven 21.05.14 v 20:39
@Aliik Zítra půjdu s metrem poprvé, tak snad nakoupím správně
![]()