Velikost pánských kalhot

1247
21.5.14 20:02

Velikost pánských kalhot

Dobrý večer,

potřebovala bych poradit. Od zítřka mají v Lidlu prodávat lněné pánské a dámské kalhoty. Líbí se mi ty pánské a ráda bych je muži koupila…jenomže si nevím rady s velikostí :think: Když si kupuje normálně třeba džíny, tak má velikost 37/36 (je to kus chlapa :mrgreen: ), ale tyhle lněné mají velikost 50-58. Snažila jsem se najít tabulku na netu, abych si to nějak přepočítala, ale nenašla jsem jí :nevim: Poradíte mi prosím někdo, jak to s těmi velikostmi je?
Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
21.5.14 20:09

@mončatka nevím ale vzala bych sebou ty džíny co mu jsou a přeměřila to ;)

• Citovat
  • Upravit
1247
21.5.14 20:10

@MarkétkaBeruška Tak teď jsem se od srdce zasmála, protože taková jednoduchá věc mě vůbec nenapadla :lol: :lol: Děkuju za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
21.5.14 20:14

@mončatka já se takto chystám příteli kupovat dárek k svátku…jsem na sebe zvědavá, jen musím od něj vyprosit nějaký to triko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24379
21.5.14 20:14

Ja to taky chtela napsat, ale prisla mi vtipna predstava, ze tam vytahuji dziny a premeruji to :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
21.5.14 20:16

@wildcherry Mně se to zdá taky vtipný, ale asi to fakt bude jediný spolehlivý způsob :mrgreen: Muž není žádný střízlík, takže bych mu nerada koupila něco malýho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.14 20:16
@MarkétkaBeruška píše:
@mončatka já se takto chystám příteli kupovat dárek k svátku…jsem na sebe zvědavá, jen musím od něj vyprosit nějaký to triko :mrgreen:

jako v normalnim obchode s oblecenim mi to prijde ok, dokonce bych to rekla prodavacce,pohodicka.Ale v Lidlu vytahnout dziny a primerovat :think:…neeeee :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
21.5.14 20:18
@wildcherry píše:
jako v normalnim obchode s oblecenim mi to prijde ok, dokonce bych to rekla prodavacce,pohodicka.Ale v Lidlu vytahnout dziny a primerovat :think:…neeeee :lol: :lol: :lol:

no já to tak jednou už dělala a v poho, ale raději jsem šla hned ráno dokud tam není tolik lidí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24379
21.5.14 20:18
@mončatka píše:
@wildcherry Mně se to zdá taky vtipný, ale asi to fakt bude jediný spolehlivý způsob :mrgreen: Muž není žádný střízlík, takže bych mu nerada koupila něco malýho :think:

No ja te chapu, taky me to napadlo, ale mne to prijde fakt vtipny :lol:.Ja uz te tam normalne vidim :lol:.Mozna by bylo mensi zlo si vzit metr a na papirku rozmery :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.5.14 20:20
@MarkétkaBeruška píše:
no já to tak jednou už dělala a v poho, ale raději jsem šla hned ráno dokud tam není tolik lidí :mrgreen:
:lol: no a nebo tak, kdyz je tam min lidi :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
21.5.14 20:22

@wildcherry Ty jo, jsem nahlodaná :think: Že bych si ho šla teď přeměřit a pak si s sebou vzala metr :nevim: :mrgreen:? Já se ráno do Lidlu asi nedostanu a odpo už tam určitě bude hromada lidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
21.5.14 20:25

Ja obvykle premerim doma a na miste uz vytahuju jenom metr :-) Popripade pokud bych vahala mezi dvema velikostma, vzala bych obe a druhe sla vecer vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
21.5.14 20:28

@ugluk Asi to tak fakt udělám :mrgreen: Potřebuju zítra ráno se třídou na Vyšehrad a představa, že s sebou v tom vedru tahám ještě tašku s džínama a pak se jdu ztrapnit do Lidlu, se mi moc nezamlouvá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.5.14 20:37

Bezne s sebou na nakup obleceni pro chlapa beru metr. U panskych staci vedet pas a delku (nemivaji vyrazny rozdil mezi pasem a boky, respektive byva vetsinou podobny) ;)

Příspěvek upraven 21.05.14 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
21.5.14 20:39

@Aliik Zítra půjdu s metrem poprvé, tak snad nakoupím správně :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová