Velikost plen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30simca
26.4.22 10:37

Velikost plen

Ahoj holky muzete mi poradit uz sem stoho jelen
Mala vazi 6900 63cm pouzivam plenky pampers premium care vel 3 vaha 6-10 kg
A me proste prijde ze jsou maly maly
A vubec to nechapu dkz ma 7kg
Nemuzu je vubec utahnout protoze pak ma na nozickach otlaceny gumycky takze v pase to ma silene volny a ma tu plenku tesne nad zadeckem nez kdz dam vetsi velikost kterou ma fakt do pulky briska
Jiny pleny nechci zkouset protoze uz je na ne zvykla a mam doma nekomik druhu uz ve vetsich velikostech protoze mensi davat nechci aby nebyla otlacena tyhle do tech 10kg ji sedeli a najednou ty gumycky ma strasne omackany
Aoe rikam si ze zas objednat ty co maj od 9-14 mi prijde ze spu veliky ted ma jedny na sobe a v teplackach to ma silene namuchlany
Vubec nevim co delat jestli tech do 10kg zas vzot a davat ji tu plenku mega povolenou nebo vzit uz od tech 9kg
Jak to mate vy s plenkama?
Pro nekoho asi hloupy dotaz ale ja porad nad tim oremyslim
Rikam si ze ty od tech 9kg jak ji spu vetsi ji taky nemusi byt pohodlny prave

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
26.4.22 10:41

No ty vetsi ji spis muzou treba protekat :nevim: ja jsem u dcery pouzivala uz tak od pul roku ty pants premium care, ale jsou drazsi, tak je to pak i o moznostech, ale lepici uz jsem pouzivala vyjimevne, taky mi prisly takove nepohodlne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
26.4.22 10:42

Pampers jsou takový menší. Já se těmi kg moc neridim. Když mě plenka přijde malá tak vezmu větší velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.4.22 10:44

Klidne bych dala vetsi velikost. Nasemu malemu zase Pampers nesedi, protoze je hubenour a jsou mu velké, takze jsem presla na Dada plenky, ktere jsou podstatne mensi. Takze na tvem miste bych neresila urceny vahovy rozptyl, ale spis jak plenka sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
26.4.22 10:45

Syn ma necelých 10 kg a dávám velikost 4+, i když by podle váhy mohl mít i 3 :lol: a neproteka :lol: používám taky Pampers, ale active baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
26.4.22 10:49

@Melodie91 neprotekaji uz swm ji je jednu dobu davala prave kdyz mela opruzeniny ale sla sem do tech 6-10 protoze ji sedeli hezky a ted bum a otlaceniny
Tak pants nechci mam je na noc od huggies a me to proste nejde oblikat jak se mala hejbe takze sem je vzda :) :D

• Citovat
  • Upravit
37117
26.4.22 10:50

Ono hlavně každá plenka má jiný tvar a každé dítě jinou postavu, ta váha je spíš orientační. Mě pampersky přijdou mrnave, tak bych klidne dala větší velikost, ale aby to zas neprotékalo no :nevim: já používám lupilu z Lidlu a y jsou třeba větší, že se do dvojky (3-6kg) vejde malá, co má téměř 6kg, ale do těch pampersek už by se ve stejné velikosti pohodlně nenacpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
26.4.22 10:50

@JancaS84 prave ja chci ty vetsi ale prijdou mi na ni ze spu jo mega velky
Ja mam doma uz i jiny znacky kdz sem zkousela kdyz byla opruzela sedeli ji vsechny ale velikostne vsechny od 9kg prave

• Citovat
  • Upravit
30simca
26.4.22 10:51

@Ernais prave ty vetsi ji spu taky vetsi ale netlaceji
Dady sem taky na zkousku objednala ale taky vaha 8kg
Ja mam doma prave hodne druhu kdyz byla mala opruzela nakonec to plenkama nebylo takze budu postupne sdelavat vsechny ale u pamprsek chci zustat

• Citovat
  • Upravit
30simca
26.4.22 10:53

@Kriss Tina ja prave uz jiny pleny zkouset nechci
Mam doma huggies, eco by naty, pak ty eko z dmka, dada a pemprsky musim vsechny sdelat ale chci zustat u pemprsek

• Citovat
  • Upravit
4731
26.4.22 10:55
@30simca píše:
@Melodie91 neprotekaji uz swm ji je jednu dobu davala prave kdyz mela opruzeniny ale sla sem do tech 6-10 protoze ji sedeli hezky a ted bum a otlaceniny
Tak pants nechci mam je na noc od huggies a me to proste nejde oblikat jak se mala hejbe takze sem je vzda :) :D

Tak davej klidne ty vetsi :) hlavni je, aby byly prijemne a neprotekly, cislo na baleni nehraje roli :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
26.4.22 10:57

@30simca tak u nich zůstaň, ale dávej velikost co bude sedět bez ohledu na číslo na obale no. Ty větší ji teda jsou? Mi to přijde jak dilema puberťačky, která se hroutí z toho, že neoblikne velikost S :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
26.4.22 12:33

Od 7 kg používám velikost 4 u různých značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí