Velikost plodu v 37tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
29.8.12 12:54

V neděli 2.9. budu v 37tt

Vy tu ale máte velká miminka 8o Byla jsem dnes na kontrole a doktor mi řekl, že můj mimin váží 2050g. 8o :nevim:
Přitom se zděsil, že už mám hlavičku tak nízko usazenou, tak mi hned kontroloval čípek, jestli se nezačínám otvírat, tak s úlevou prohlásil „jo, zatím drží“. Říkala jsem mu, zda to má spojitost s tím, že mě v posledních 14ti dnech celkem moc bolí stydké kosti a v noci usnout, je pro mě vysvobození (teda když už se mi podaří zaspat). Tak říkal, že jsem v podstatě už připravená rodit a že se mi rozšiřovala pánev, aby se tam mohla hlavička usadit a pak případně projít.
Nějak si nedovedu představit, že bych měla porodit tak malé miminko, mám strach, aby byl náš bobek vůbec v pořádku :roll: Za posledních 14dní se mu váha změnila o 270g. Termín mám 24.9. Tak snad dosáhneme na těch 2500g aspoň.
Myslíte, že to může být dědičné? Jsem celkem prcek (160cm) a mamka říkala, že mě přenášela týden a měla jsem 2.7kg porodní váhu. :andel: (Podotýkám, že zase můj přítel je jako hora, narodil se s váhou skoro 5kg, tak jsem počítala spíše s větším mimčem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí