Velikost těhu oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já brala stejnou velikost jako před tehotenstvim jen proste v te verzi s místem na břicho
ale jestli jsi přibrala celkově, tak bych věřila spis tabulkám velikosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@StáňuleS mám stejný problém, ale pokud jsi nějak extra nepřibrala, o moc větší bych neobjednávala. Neřekla bych, že tabulky jsou uzpůsobeny zvlášť na těhotenské oblečení,jen je to speciálně šité pro bříško. Pokud by byl náhodou z Bonprix, nejlepší je koukat na recenze, tam většinou ženské píšou, jestli je potřeba větší, či menší, tam ty velikosti lítají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tehu oblečení se kupuje ve stejné velikosti jako máš před těhotenstvím, je to na to šité… Šla bych max o jednu velikost větší než máš normálně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já objednávala třeba leginy z HM, brala sem normálně svoji velikost, s tím břichem už se tam počítá
otázka ale je jestli přibíráš i jinde než přes břicho
možná by bylo lepší si nějaký kabát nejdřív někde zkusit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ber svojí normální velikost, pokud ti neroste vylozene jen bricho a rostes celkove, tak treba o cislo vetsi, ale ne vic, bude to plandat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si nekoupila žádný těhotenský hadřík, vešla jsem se do původního oblečení, jen jsem si do porodnice rozepnula knoflík u kalhot. A do své širší bundy jsem se vešla normálně i s břichem. A rodila jsem v únoru. Záleží na tom, jak moc přibíráš. Ve 20. týdnu jsem pořád vypadala jak po dobrém obědě, skoro ploché břicho. Vel 42 Ti bude zase velká v ramenou. Ale na těch pár týdnů je to asi jedno. To bych oběhla nějaký sekáč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vzhledem k tomu, ze je to me třetí mimco, tak uz je to trosku znat. S prvními dvemi, jsem nosila obleceni, ktere jsem mela. Ale ted jsem trosku nabrala. Hlavne se mi rozšířili boky.. Takze radeji asi vyzkouším o velikost větší. Snad to dopadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si kupovala v listopadu bundu a tehu ryfle a číslo větší, rodim v půlce února a vypadá to,že to vydrží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@StáňuleS je pravda, že mne se taky zvětšily boky, takže tehu kalhoty, co jsem nosila na začátku jsem už na konci neoblekla a chodila už jen v sukni / šatech…
proto bych šla do o velikost větší než normálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majina_F ona chce kabát, to je jiné než kalhoty navíc je 20tt takže rodí v červnu, určitě ke konci už kabát potřebovat nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
@Majina_F ona chce kabát, to je jiné než kalhoty navíc je 20tt takže rodí v červnu, určitě ke konci už kabát potřebovat nebude
Mne se třeba ty boky roztahly během 2 měsíců, a to jsem celkově moc nepribrala, a za 2 měsíce možná ještě kabát potřebovat bude
. Na začátku července jsem ještě kalhoty oblékla a na konci srpna už ne… Rodila jsem na začátku listopadu… Je to individuální, ale já už bych asi dla do velikosti o jednu větší než jsem měla před tehu… Ale nejlepší je samozřejmě vyzkoušet
, také kazdy výrobce je samozřejmě jiný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já mám pár týdnů před porodem nahoře jen 6 kilo a stejně, ač nosím normálně kalhoty vel. 38, tak teď jsou mi taktak těhotenské 42, různé značky. Ale bundu mám normálně velikosti M a je mi v pohodě. takže možná bych vzala kompromis, vel. 40.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla úplně stejnou velikost akorát větší prostor na moje břicho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit