Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jak často se chodí na velkou?
Já chodím 3 denně a i tak me bolí břicho a nutí mě to pořád i přesto že nemám co už vytento.
Je to normální? Popřípadně kam s tím jít?
Nevím může to být i tračník?
Vůbec nevím jak se tohle skouma..
@Sejmy26 píše:
Nevím může to být i tračník?
Vůbec nevím jak se tohle skouma..
Hm.🤔
Všechny tvé diskuze stojí za to.
Měla by si navštívit jistého lékaře.
@Sejmy26 píše:
Jak často se chodí na velkou?
Já chodím 3 denně a i tak me bolí břicho a nutí mě to pořád i přesto že nemám co už vytento.
Je to normální? Popřípadně kam s tím jít?
Prestan se konecne porad sledovat
@vokishka má pravdu, přestaň se pořád sledovat, nebo se z toho po. sereš… vlastně ne, už se stalo… ![]()
@Ivan PPZ nemusí být…mělo by to být pravidelně u. nekoho denne u někoho ob den, normální je celkem i 1× za 3 dny..zakezi i na stravě…ale že výloženě 1×denne ráno to není pravidlo… je možné si na to udělat návyk, určitými postupy…pak je ale blbé když něco naruší obvyklou denní rutinu…se to sekne a může to trvat i několik týdnů než se to dá doporadku
@topazio píše:
Hm.🤔
Všechny tvé diskuze stojí za to.
Měla by si navštívit jistého lékaře.
Myslíš „za ho.no?“ ![]()
Zkus to říct spíš obvoďákovi, může to být i nějaký jiný problém, ale třeba i jen stres, se kterým se pojí to sledování, jak u někdo píše.
Vyřešit s doktorem a ne tu. ![]()
To má každý jinak. Normální frekvence se udává v rozmezí 3 x denně až 3 x týdně. Divné je to až v případě, že se u někoho ta dlouhodobá frekvence náhle výrazně změní.
Roky chodím ráno během dvou hodin 3× po sobě. A pokud je třeba tak i pak přes den.
Řešila jsem až když jsem měla průjem přes měsíc 7-14× denně, po pár měsících to přešlo zase do původního stavu.