Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky,
nevite,pls,nahodou nektera,jestli existuje velka fetexa-myslim opravdu velka 200×90.Ja jsem vsude videla jen malou(tu mam)a tu o trochu vetsi.
Rikala jsem si,ze bych ji koupila prckovi do pokojicku.Do kocarku od mala pouzivam tu malou a nemuzu si ji vynachvalit jak je porad krasna:)
Syn ma uz svou velkou postel,zastylam mu na ni doboku,ale proste to uz nelze(pri jeho kravinkach
),budu muset ukladat periny do supliku a chtela bych pres prosteradlo pres den prehodit nejakou peknou deku.-protoze to neustale meneni prosteradla,i kdyz hezky barevneho
,me uz pekne stve.
Nebo mate jiny tip,co na prehoz?
Diky
Any
Čau Any, fetexsu výhradně dováží do ČR firma MIROS, můžeš se kuknout na www.miros.cz, ale jak jsem to pochopila já, tak fetexsa sice dělá velké deky, 160×220 a 220×240, ale v těch našidech dezénech s ovečkama a medvídkama asi jen ty malé, tj. 80×110 a 110×140. Buď si tam zkus zavolat nebo já to mám tady na Budějárnu kousek, tak se ti tam kdyžtak podívám a zeptám, dej kdyžtak vědět u nás v deníčku.
Největší dělají 110×140 ( myslím s dětským motivem ) a najdeš jí na této adrese http://www.probaby.cz/Default.asp?…
Ahoj
Tak ja ji videla i ve velkich rozmerech u nas v jablonci s detskim motivem............ cena cca 2000 Kc
Ale uz nevim jak se ten kram jmenuje
ahoj holky,
moc dekuju za odpovedi,
mozna ze primo ovecky a medvidci uz potreba nejsou,spis tak neco „stredne“
-jako treba i pro starsi ditko ,je to prece jen dlouhodoba zalezitost a zvirat po zdech v pokoji je uz stejne az prilis
.
Zuzko,dekuji za kontakt,brnknu jim,a pak napisu do denicku
Hezky vecer
Any