Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky.
Rada bych vedela, zda nekdo vite o exitenci normalniho prkenka na WC, ktere by v sobe melo zabudovane i male prkenko pro deti (tzv. redukci). Tj, ze namisto poklopu a prkenka tam budou 3 veci na sklapeni - poklop, prkenko a male prkenko…
Myslim, ze uz jsem to nekde videla, ale v obchodech ani na netu jsem to nenasla.
Jde mi o to, ze normalni redukce pro dite se porad nekde povaluje, prekazi atd, takze bych rada mela vse v jednom.
Poradite prosim???
Diky
Hromix
Ahojky jediné prkénko s redukcí jsem našla na http://www.maximo-koupelny.cz/obchod.php?…
Prkénko nám dneska přišlo,vypadá moc dobře,shoduje se s mojí představou.Ještě ho musí manža namontovat.Pak budu referovat,jak se Ondrovi chodí na záchod.
To před tím,jsem byla taky já
![]()
Ahoj Kami.
Diky moc za zpravu o prkenku. Budu rada, kdyz se pak ozves, jak se osvedcilo!!! ![]()
A muzes mi ho prosim zmerit - abych vedela, zda bude dobre pasovat na nas zachod??? Myslim tim to vetsi prkenko pro dospele, jake ma rozmery… Fakt diky predem!!!
Hromix
Ahojky,tak jsem to přeměřila.Šířka je cca7cm, celá velikost je 43krát 36,rozteč šroubů je cca 19cm.Ty úchyty na ty šrouby jsou pohyblivý a tak na tý rozteči až tolik nezáleží.Máme stařičkej panelákovej záchod,má trošku jiný rozměry než ty nový a pasuje to na něj.Prkýnko stálo 399Kč + 39Kč poštovný.Poslali ho do 10 dnů.Jo a maj obchod v Praze. ![]()
Diky moc! A muzu mit jeste jednu otazku? Kdyz date to detsky prkynko nahoru, tak drzi tam bez problemu? Nepada? A nejde dat dolu zase naopak moc ztezka, aby to dite samo zvladlo??? Predem dik!!!
Hromix
Tak to trochu padá,máme tam danej háček,ale nám padal i dekl na tom starým prkýnku.Náš stařičký záchod asi nebude nejlepší vzorek.
ONdra prkénko vyzkoušel a prohlásil,že se mu nový pinkynko moc líbí.Tak je to dobrý.
Ahojky,
tak prkenko uz take mam! Je docela fajn, osvedcilo se, jenom pro pripadne dalsi zajemce upozornuju, ze je z dosti mekkeho plastu, takze snad vydrzi. No, dvouleta zaruka to jisti
. Ale jinak jsem moc spokojena!!!
Hromix
U nás zatím zatěžkávací zkoušku vydrželo.Manžel má metrák a neprasklo pod ním.
Tak si myslím,že vydrží.