Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někdy se lépe věci řeší přes sms, možná bych začla tím. A jak se máš chovat, až přijde domů, no taky záleží, jak se bude chovat on, takže tohle nejde řešit předem..
Nijak, počkala bych až se vrátí a pak si to s ním v klidu vyříkala.
Asi určitě jinak se milujeme ale je toho poslední dobou nějak moc na nás:-( jen mě prostě štve že nic neřekne telefon si nechal doma a šel
vím že jsem mu to řekla ale on moc dobře ví že jsem to tak nemyslela
je jak malej kluk vždycky utíká a hrozně mi to vadi
@Anonymní píše:
Ahojte holky raději anonymně aby to pak manžel nenašel. Hrozně jsme se s manželem pohádali důvod? byl hrozně vzteklý a nevrlýono když to posloucháte 3 hodiny nejde mu říct aby toho nechal navíc jsem horká hlava a fakt se kolikrát musím držet abych mu jednu
každopádně na mě řval před malou já na něj také potom šel na chodbu a začal kopat do věcí řekla jsem mu at vypadne a on jel
ted mě to strašně štve vůbec nevím co mám dělat jak se mám chovat až příjde domů? omlouvám se že zakládám takové téma ale kamarádky žádný a potřebuji si s někým promluvit moc děkuji
proč byl vzteklý a nevrlý? ![]()
Oba vychladnete mezitím a bude dobře, pak si o tom promluvíte v klidu
U nás tohle bylo kolikrát a neboj, on se vrátí
Hádky k životu patří, on se uklidní a bude zase dobře, taky mám doma vzteklouna. Jak se máš ale zachovat teda netuším.. U nás vždycky pomůže se z toho vyspat.
@Anonymní píše:
Asi určitě jinak se milujeme ale je toho poslední dobou nějak moc na nás:-( jen mě prostě štve že nic neřekne telefon si nechal doma a šelvím že jsem mu to řekla ale on moc dobře ví že jsem to tak nemyslela
je jak malej kluk vždycky utíká a hrozně mi to vadi
A proč je toho na vás moc? Co se děje?
On se takhle nechová prvně? Že „utíká“ pravidelně?
Důvod jeho vzteku je že když něco udělá vždycky to po…re a něco třeba rozbije já jsem mu řekla že je možné že si to vždycky vsugeruje at na to tolik nemyslí a už to jelo vesměs jsem mu vůbec nic neudělala ![]()
No máme finanční problémy zatím to zvládáme ale nevidíme do budoucnosti a vlastně se zatím bojíme co bude, do toho já mám náročnou práci
je to dřina a taky hodně o štěstí než člověk začne vydělávat tak jestli z toho má stresy?
pravidelně neutíká ale když jsme se před dvěmi roky pohádali tak se sebral a šel večer ani nevím kam
jen tak na motorku nebo se šel projít
Nechala bych to až na zítra, až se oba uklidníte s horkou hlavou se nic nevyřeší
Určitě neříkáš věci, které nemyslíš vážně. Takže když jsi mu řekla, aby vypadnul, tak holt vypadnul, co jsi jako čekala
? Až se vrátí, chovej se normálně nebo počkej, až začne mluvit sám. Tady tě nikdo nezná, tak nemůžeš čekat adekvátní odpovědi.
Příspěvek upraven 17.01.14 v 20:53
Nikam nechodí je to vzorný otec pro mou dcerku ani na internet nechodí nechlastá prostě je to hodný chlap ale co to do něj vjelo to nechápu a ted mám strach kde je s kým je ![]()
Ahojte holky raději anonymně aby to pak manžel nenašel. Hrozně jsme se s manželem pohádali důvod? byl hrozně vzteklý a nevrlý
ono když to posloucháte 3 hodiny nejde mu říct aby toho nechal navíc jsem horká hlava a fakt se kolikrát musím držet abych mu jednu
každopádně na mě řval před malou já na něj také potom šel na chodbu a začal kopat do věcí řekla jsem mu at vypadne a on jel
ted mě to strašně štve vůbec nevím co mám dělat jak se mám chovat až příjde domů? omlouvám se že zakládám takové téma ale kamarádky žádný a potřebuji si s někým promluvit moc děkuji