Velká hádka s manželem

Anonymní
17.1.14 20:38

Velká hádka s manželem

Ahojte holky raději anonymně aby to pak manžel nenašel. Hrozně jsme se s manželem pohádali důvod? byl hrozně vzteklý a nevrlý :roll: ono když to posloucháte 3 hodiny nejde mu říct aby toho nechal navíc jsem horká hlava a fakt se kolikrát musím držet abych mu jednu :pocitac: každopádně na mě řval před malou já na něj také potom šel na chodbu a začal kopat do věcí řekla jsem mu at vypadne a on jel :nevim: ted mě to strašně štve vůbec nevím co mám dělat jak se mám chovat až příjde domů? omlouvám se že zakládám takové téma ale kamarádky žádný a potřebuji si s někým promluvit moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
17.1.14 20:44

A chceš se udobřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
17.1.14 20:45

Někdy se lépe věci řeší přes sms, možná bych začla tím. A jak se máš chovat, až přijde domů, no taky záleží, jak se bude chovat on, takže tohle nejde řešit předem..

• Citovat
  • Upravit
9166
17.1.14 20:46

A důvod jeho vzteku a nevrlosti znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077

Nijak, počkala bych až se vrátí a pak si to s ním v klidu vyříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Zakladatelka

Asi určitě jinak se milujeme ale je toho poslední dobou nějak moc na nás:-( jen mě prostě štve že nic neřekne telefon si nechal doma a šel :nevim: vím že jsem mu to řekla ale on moc dobře ví že jsem to tak nemyslela :-( je jak malej kluk vždycky utíká a hrozně mi to vadi

• Citovat
  • Upravit
49159
17.1.14 20:47
@Anonymní píše:
Ahojte holky raději anonymně aby to pak manžel nenašel. Hrozně jsme se s manželem pohádali důvod? byl hrozně vzteklý a nevrlý :roll: ono když to posloucháte 3 hodiny nejde mu říct aby toho nechal navíc jsem horká hlava a fakt se kolikrát musím držet abych mu jednu :pocitac: každopádně na mě řval před malou já na něj také potom šel na chodbu a začal kopat do věcí řekla jsem mu at vypadne a on jel :nevim: ted mě to strašně štve vůbec nevím co mám dělat jak se mám chovat až příjde domů? omlouvám se že zakládám takové téma ale kamarádky žádný a potřebuji si s někým promluvit moc děkuji

proč byl vzteklý a nevrlý? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044

Oba vychladnete mezitím a bude dobře, pak si o tom promluvíte v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266

U nás tohle bylo kolikrát a neboj, on se vrátí :-) Hádky k životu patří, on se uklidní a bude zase dobře, taky mám doma vzteklouna. Jak se máš ale zachovat teda netuším.. U nás vždycky pomůže se z toho vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
17.1.14 20:48
@Anonymní píše:
Asi určitě jinak se milujeme ale je toho poslední dobou nějak moc na nás:-( jen mě prostě štve že nic neřekne telefon si nechal doma a šel :nevim: vím že jsem mu to řekla ale on moc dobře ví že jsem to tak nemyslela :-( je jak malej kluk vždycky utíká a hrozně mi to vadi

A proč je toho na vás moc? Co se děje?
On se takhle nechová prvně? Že „utíká“ pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.14 20:48

Zakladatelka

Důvod jeho vzteku je že když něco udělá vždycky to po…re a něco třeba rozbije já jsem mu řekla že je možné že si to vždycky vsugeruje at na to tolik nemyslí a už to jelo vesměs jsem mu vůbec nic neudělala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.14 20:51

Zakladatelka

No máme finanční problémy zatím to zvládáme ale nevidíme do budoucnosti a vlastně se zatím bojíme co bude, do toho já mám náročnou práci :-( je to dřina a taky hodně o štěstí než člověk začne vydělávat tak jestli z toho má stresy? :nevim: pravidelně neutíká ale když jsme se před dvěmi roky pohádali tak se sebral a šel večer ani nevím kam :nevim: jen tak na motorku nebo se šel projít

• Citovat
  • Upravit
33
17.1.14 20:51

Nechala bych to až na zítra, až se oba uklidníte s horkou hlavou se nic nevyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
17.1.14 20:52

Určitě neříkáš věci, které nemyslíš vážně. Takže když jsi mu řekla, aby vypadnul, tak holt vypadnul, co jsi jako čekala :think:? Až se vrátí, chovej se normálně nebo počkej, až začne mluvit sám. Tady tě nikdo nezná, tak nemůžeš čekat adekvátní odpovědi.

Příspěvek upraven 17.01.14 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.14 20:53

Zakladatelka

Nikam nechodí je to vzorný otec pro mou dcerku ani na internet nechodí nechlastá prostě je to hodný chlap ale co to do něj vjelo to nechápu a ted mám strach kde je s kým je :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky