Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dráčik v hyperalbertu
Pompo v Grandu
H&M studio hračky v Afi
@rozmary jak píš lyrica - zkus Afi, Hyperalbert (Hypernova) a Grand. V Pyramidě to hračkářství zrušili a jinde vyloženě krámek na ulici s hračkama v Pce není
Jo, tak díky a myslíte že tam tu kasu seženu? Nebo nějaký jiný typ pro tříletou slečnu ![]()
@rozmary já myslím že seženeš. Asi bych první zkusila ten Dráčik, mám pocit, že jsem ji tam viděla ![]()
Dráčik je asi nejvíc zásobený, navíc zboží, říkala prodavačka, chodí co týden.
Ja to videla v AFI… a jsou tam hrackarstvi dve…to druhy je myslim sparkys…, ale v tom co pise @lyrica to maji v regalech… nebo teda mely
Muzu se zeptat nevite nekdo jestli ty hrackarny porad funguji? Obzvlast me zajima sparkys v AFIne dekuji
@Trinetka píše:
Muzu se zeptat nevite nekdo jestli ty hrackarny porad funguji? Obzvlast me zajima sparkys v AFIne dekuji
Sparkys zrušili, teď jsou tam kabelky.
Anonym - nemusí každý vědět odkud jsem.
Diky, no nakonec sme tam proste jeli.. V Grandu as velikost a vybevenost hrackarny zklamala, nakonec nas poslala pani na jejich web.. A v Afine toho sice meli vic, ale asi sem moc rozmazlena z Brna ze Sparkysu v Olympii a ve meste.. Takze nakonec sme to projeli a skoncli na netu, ale i tak diky.
Malá bude mít za pár dní narozky, pořád si hraje na prodavačku, tak jí chceme koupit dětskou kasu, jenže kde? Zrušili nám tu hračkárnu, všude kde jsem zatím jezdila jsem našla jen papírnictví spojené s hračkami, ale to co potřebuju nemají. Nevíte kde je v Pardubicích pěkná velká hračkárna kde je výběr hraček? Všude je to samá hospoda, důchoďák, čínská restaurace, ale o normální krám s hračkama člověk nezakopne