Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tý jo tak to koukám jak puk
takový lodě
u nás asi spíš teda podprůměr, dcera 5 let 27 a syn 2,5 velikost 24
Třeba se ten růst pak zastaví. Mí kluci mají vel. 28 ve 4a3/4 letech (ale počítám na jako už s 29), mladší vel. 25 ve 2a 1/4 letech. Já mám na ženskou velkou nohu (42), navíc širokou, vysokou,… nevejdu se skoro do ničeho, manžel má stejně velkou nohu jako já, tak doufám, že kluci budou následovat spíš manžela
.
Buďte v klidu, já měla v 5 letech 32 a skončila jsem taky na té 41 ![]()
Dcera 3r9m vel 32, manžel má vel 50 a 2 metry
no, co my s tým budeme robit???
Syn 15 let 49
- vypadá, že už se růst zastavil (naštěstí)
mladší syn 11 let - 44
- tady to ještě jede ![]()
já 42 a jejich otec 49
dcerka 15 měsíců vel. 22 (přítel 43) - tak uvidíme ![]()
Starsi v 7 letech 32, mladsi v 5 29. Vyskove mi pripadaji na svuj vek prumerne. Jinak ja mam 160cm a nohu 41-bohuzel damskou stavbu nohy, je to snad jeste horsi nez kdybych mela nohy siroke… spolecenske boty to je nadlidsky vykon, navic kdyz musim mit bez podpatku. No a tenisky kupujem i dve velikosti na jednu sezonu. Letos poprve nam vydrzely zimni boty na celou zimu
Objednávala jsem pro děti boty a dnes přišly. Syn má ve 2 letech nohu 25-26, ale říkám si, že je to kluk, u něj se to tak nějak ztratí…
Ale dcera
Ve skoro 7 letech má jarní boty 34 a letní jsem objednávala už 35. Já mám nohu 38, tak si říkám že v nějaké 3.,4. třídě mi bude moct malá nosit moje boty
![]()
Jak velkou nohu mají vaše 7leté slečny?
@Fialka Fialová píše:
Objednávala jsem pro děti boty a dnes přišly. Syn má ve 2 letech nohu 25-26, ale říkám si, že je to kluk, u něj se to tak nějak ztratí…
Ale dceraVe skoro 7 letech má jarní boty 34 a letní jsem objednávala už 35. Já mám nohu 38, tak si říkám že v nějaké 3.,4. třídě mi bude moct malá nosit moje boty
![]()
Jak velkou nohu mají vaše 7leté slečny?
naší dceři - 5r - jsem kupovala teď ve velikosti 34. V sedmi si bude půjčovat moje 39 ![]()
Tak já mám pětiletou a kupuju 29 nebo 30ky. Osmiletá neteř má tuším 34…
@bublinek píše:
naší dceři - 5r - jsem kupovala teď ve velikosti 34. V sedmi si bude půjčovat moje 39
tož to je hňápa
. Jak je dcera vysoká?
@pe-terka píše:
tož to je hňápa
. Jak je dcera vysoká?
@pe-terka píše::měřeno asi pře 14dny - 124cm
tož to je hňápa
. Jak je dcera vysoká?
@Alay88 píše:
Jo to mi tam nějak vypadloMá 4 roky.
mě to nepřipadá moc..naše malá má ve dvou letech botu 25 a nepřipadá mi že by měla velkou nohu. ono záleží i na značce (číslování se liší) a neporovnávat s ostatními!!! většina rodičů kupuje dětem nevědomky malé boty (nemají dostatek informací o správném výběru velikosti)
@bublinek píše: :měřeno asi pře 14dny - 124cm
Tak to je ale na pětiletou hodně vysoká - a tomu odpovídá i ta noha. Naše dcerka má 118 a to patří ve školce mezi vrstevníky k těm vyšším.
@reinkarnace píše:
mě to nepřipadá moc..naše malá má ve dvou letech botu 25 a nepřipadá mi že by měla velkou nohu. ono záleží i na značce (číslování se liší) a neporovnávat s ostatními!!! většina rodičů kupuje dětem nevědomky malé boty (nemají dostatek informací o správném výběru velikosti)
taky kupuju 25 pro dvouletou.