Velká noha u holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
10.3.16 23:10
@pe-terka píše:
ale jo…Zajdete do přístavu, tam vám vyrobí „lodičky“ na zakázku :mrgreen: :hug:

když nebude jiná možnost, tak asi jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
11.3.16 09:56

@MisaHanuska děkuju, jen my budem mít přesilu holek :)

@Aneťák89 tak má teda obří nohu 8o

• Citovat
  • Upravit
11482
11.3.16 10:11

@bublinek Zírám :D TO je dcerka fakt „drobeček“ 8o :D Náš kluk o pár měsíců starší a měří 116 a tlapa 31. Na léto možná už pak bude 32, musím proměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.3.16 10:15
@kattie píše:
@bublinek Zírám :D TO je dcerka fakt „drobeček“ 8o :D Náš kluk o pár měsíců starší a měří 116 a tlapa 31. Na léto možná už pak bude 32, musím proměřit.

ona to zatím nevnímá jako problém. Ale ve školce jsou skvělé děti.
Uvidíme jak to bude vypadat v první třídě. Snad se tam nenajde nějaký zakomplexovaný kre. tén a nebude jí ubližovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
11.3.16 10:29

@bublinek To mě vůbec nenapadlo, uvažovat o tom jako o problému :think: - ale snad ne… taky se ten rozdíl možná do první třídy trochu zmírní, jestli půjde od září za rok, tak je ještě dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.3.16 10:41

@kattie snad, ale teď ve školce je vyšší nebo stejně vysoká jako předškoláci. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
11.3.16 11:09

@bublinek mám takovou přerosteljší neteř, šla do první třídy se skoro 140 cm a nemá výrazný problém. Ostatní si na ni asi netroufnou, když je o hlavu větší :) Jen má přezdívku žirafa, ale to není nic strašného.

• Citovat
  • Upravit
9023
11.3.16 12:23
@Mufina píše:
@bublinek mám takovou přerosteljší neteř, šla do první třídy se skoro 140 cm a nemá výrazný problém. Ostatní si na ni asi netroufnou, když je o hlavu větší :) Jen má přezdívku žirafa, ale to není nic strašného.

tak kdyby to odnesla jen tou přezdívkou, bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.3.16 12:57
@annaei píše:
@Lucie ja mela 36 v 8 letech to jsem taky mela temer 150 cm a zastavila jsem se na 40 a 176 cm

Tak to se mám na co těšit…chudák to špatně nesla už ve školce. Mezi vrstevníky byla vždy o hlavu větší už od miminka. Ona je taková veliká né silná, prostě kus ženské. A tím, jak je veliká má problém třeba i se šplhem, kotoulem… Te´d ve druhé třídě to bere už dobře, ale ve školce jí to tedy štvalo. A na cm má cca 140cm, tak kdyby se zastavila na 170a noze 40 byla bych spokojená :-))). Ta mladší je drobnější a i menší, jak váhově, tak výškou, ale nohu má taky pořádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková