Velká prsa jako blázen

Anonymní
13.10.22 15:56

Velká prsa jako blázen.

Ahojte děvčata, mám strašně velké prsa, až to není normální. Když déle chodím bolí mě záda, když lezim na zádech tak mě taky bolí i v boku protože ty moje těžké prsa mě nutí se otáčet i když nechci. Sex s manželem stojí za prd protože asi před měsícem, jsem manželovi vyrazila zuby samozřejmě jak jinak než svým velkým poprsím. No a když jdu do krámu, nemůžu sehnat na sebe podprsenku, tak si nechávám šít na míru, to je ale drahé, nešla by vyrobit třeba s prostěradla nebo z něčeho?

A ještě se chci zeptat, jak třeba je liposukce, existuje i něco jako zmenšení prsou? Fakt holky každá chce mít velké prsa, ale není to žádná výhra.

Některá říkala, že jsou tak velké, protože ještě nemam děti, že mi z nich musí vycucat mliko, je to pravda?

Jsem Emily a je mi 28,nornalni postava 60 kilo, zadaná, ale prsa minimálně 8++.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5374
13.10.22 15:58
@Anonymní píše:
Ahojte děvčata, mám strašně velké prsa, až to není normální. Když déle chodím bolí mě záda, když lezim na zádech tak mě taky bolí i v boku protože ty moje těžké prsa mě nutí se otáčet i když nechci. Sex s manželem stojí za prd protože asi před měsícem, jsem manželovi vyrazila zuby samozřejmě jak jinak než svým velkým poprsím. No a když jdu do krámu, nemůžu sehnat na sebe podprsenku, tak si nechávám šít na míru, to je ale drahé, nešla by vyrobit třeba s prostěradla nebo z něčeho?

A ještě se chci zeptat, jak třeba je liposukce, existuje i něco jako zmenšení prsou? Fakt holky každá chce mít velké prsa, ale není to žádná výhra.

Některá říkala, že jsou tak velké, protože ještě nemam děti, že mi z nich musí vycucat mliko, je to pravda?

Jsem Emily a je mi 28,nornalni postava 60 kilo, zadaná, ale prsa minimálně 8++.

Ony už jsou zase nějaké prázdniny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.10.22 16:01

ANo, existuje zmenšení prsou, Dokonce když teď začneš chodit na rehabilitace a cvičení na záda, tak jednak tě přestanou tak bole a především po nějakém čase konzervativní léčby ti vznikne nárok i na to, aby ti to hradila pojištǒvna.

Nebo si to samozřejmě můžeš rovnou uhradit jako samoplátce.

Zároveň pokud najdeš skutečně padnou prádlo, tak se tvým ramenům a zádům taky ulehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.10.22 16:03

Více než vřele dopoučuju udělat si výlet do Prahy či Brna na brafitting do Caresse, budou mít i prádlo, které má úzký obvod a dostatečně velké košíčky, aby ti to ulehčilo.

https://www.caresse.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
13.10.22 16:05
@Takco píše:
Ony už jsou zase nějaké prázdniny? :mrgreen:

vypadá to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.22 16:08
@Anonymní píše:

Nuda v Brně, viď? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.10.22 16:09
@Ou píše:
Více než vřele dopoučuju udělat si výlet do Prahy či Brna na brafitting do

no, mezi náma, čtrnáctiletej má na bra fitting času dost a dost a dost

já bych mu spíše vřele doporučila se zaměřit na učivo ve škole, pohyb venku a tak…

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
13.10.22 16:09

To nevidíte, že je to fejk :mrgreen:

Teď mě tak napadlo, jestli to není moje kámoška Anna z Anglie, tá je má taky velké, i si z nich dělá vankuš prý :mrgreen: ale ona to nebude ona je v praci, navíc je to Slovenka :lol:

Ale pobavilo mě to jako blázen, taky ho mám až ke kolenům, a v létě si ho musím vázat okolo pasu jinak bych si zbrousil špičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
13.10.22 16:10

Tak určitě :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
13.10.22 16:12

Prsa jako kamen a stary ma asi tezkou paradentozu, hmm.

• Citovat
  • Upravit
15141
13.10.22 16:13

Ach jo, děcka už to nehulte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.10.22 16:17
@Anonymní píše:

Rammstein teď mají bozi novou písničku Dicken Titten :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
13.10.22 16:18
@karkarka píše:
Ach jo, děcka už to nehulte.

Však docela cool diskuze.
Třeba některá z Vás má taky problém podobný, mohla by se inspirovat.

Jestli někdo viděl největší drzgrešle, tak se mi teď vybavilo jak tam na skládce našel něco jako pumpu, a pak udělal ženě z toho odsávačku na mléko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
13.10.22 16:19

Trapný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
13.10.22 16:19
@Bubla Bůčková píše: