Velká únava 4měsíčního mimča

589
26.9.13 19:39

Velkà ùnava 4.měsíčního mimča

Ahoj maminy chci se zeptat mam 4mesicni holcicku tak od tri mesicu spala prez den cim dal mene. Posledni dobou jen tak 45 min. dopoledne a 45.min odpoledne pak az vecer. Vecer davam pravidelne nejdele v sedm hodin spat, ale vetsinou driv tak kolem pul sedme takze vecerni rezim ma pravidelny, ale posledni tyden je hrozne unavena prez den. Spi I 4× za den nekdy pul hodky nekdy hodku. Je tak hodinu vzhuru a uz si mne ocicka a je protivna.. Mela ted I prujem a vsechno se snazi kousat.. Muzou to byt zoubky? Ted se naucila otacet na brisko a zpet na zadicka a vse zacina hodne zkoumat tak si rikam, ze to muze byt I tim. Mate nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
589
26.9.13 19:41

Tam to vipada jako 14× ale ma to byt i 4×:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.9.13 19:44

Myslim, ze to klidne muze byt tim, ze najednou potrebuje energii na nove veci, tak to pak dospava. nas prcek nemel moc zadny rezim az do 5mesicu a spanek pres den se dost menil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
26.9.13 19:45

Se zoubkama bych nespechala. Me se teda nezda ze by ti nejak moc spala. Podle me uplne normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.9.13 19:50

Taky bych neřekla, že ti toho kdo ví kolik naspi, máme stejně staré miminko a už po hodině ziva, smudla si oči, ale musím ho držet hodinu a půl vzhůru, když ho uložím po hodině bdění, tak je za půl hodiny vzhůru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
26.9.13 20:14

Tak to mne prijde, ze ti spi i malo, na to jak je malicka ;) jinak se detem dost ten spanek meni, pokud nemas pevne dany rezim, muze to byt bez priciny, nebo klidne ze nabira sily, ze se vic hybe a tak… ale to mnozstvi, co jsi napsala, bych nijak neprozivala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.9.13 20:14

Ahoj, mam taky 4,5 mesicni holcicku a zacala byt mnohem vic unavena, když se zacala otacet (cca 2 tydny), taky je po hodine unavena. Tak bych rekla, ze to bude tim, taky mi ted spi 3-4× denne, pokazde max 45minut (jen venku vydrzi dyl). Dnes ji vylezl první zub, tak je mozne ze to je oboji dohromady, ale spis bych rekla, ze ji vycerpava to otaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.9.13 20:16

Me to prekvapuje proto, ze predtim uz prez den skoro nespala.. Jinak prez den taky rezim nejak nedodrzujem jen ten vecerni. A pak spinka celou noc jen ve dve vstava na krmeni a pak spi zase do sedmi.. A Domco kdyz ji nechas hodinu a pul po zivani vzhuru tak ti pak usne? Ja ji musim dat spat hned jak zacne zivat a mnout ocka jinak je pak pretahla a uz neusne.. Ale taky je prave za pul trictvrte hodky vzhuru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.9.13 20:21

Milai : Tak vy uz mate zoubek jo?:-) Me presvedcuje porad moje teta prave, ze jak si vsechno cpe do pusinky a kdyz ji tam dam prst tak uplne kouse jak blazen:-) tak, ze uz ji stopro rostou zoubky ja jsem tomu porad nechtela verit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.9.13 20:23

Milai : Tak vy uz mate zoubek jo?:-) Me presvedcuje porad moje teta prave, ze jak si vsechno cpe do pusinky a kdyz ji tam dam prst tak uplne kouse jak blazen:-) tak, ze uz ji stopro rostou zoubky ja jsem tomu porad nechtela verit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.9.13 20:29

Jeste se zeptam, kdyz mate stejne stare prcky jak vecer uspavate? Me driv usinala u kojeni a pak u lahve, kdyz uz jsem nekojila, ale ted uz musim uhoupat.. Chci zkusit ji uz naucit at usne sama.. ale zase se mi nechce ji nechavat vyrvat, na to asi nemam nervy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.9.13 20:39

Ahoj, mam stejne stareho chlapecka a vecer usina sam. Polozim do postylky, dam dudlik, zhasnu svetlo a pak jeste chvilku u nej nenapadne stojim, kdyz mu nahodou vypadne dudlik tak podam par krat. Max do deseti minut spi. Ale teda pres den ho musim trochu pohoupat v kocarku aby zaspal. A jinak taky mi ted zacal pres den o hodne vic spat, coz potesilo. Prisuzuji to vetsi aktivite jak uz neni jen takovy lezak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
26.9.13 20:40

@monika25 mne starsi v tomhle veku usinala s moji rukou. Nikdy jsem nemela na vyrvavani. Sice jsem par mesicu u ni musela treba 15 az 20 minut byt, ale pak se to zlomilo a stacilo 5 minut si s ni lehnout a ona usla, v roce pak sama vleze do postylky a usne, staci, kdyz jsem v mistnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.9.13 20:45

Ona mi prave dela to, ze kdyz ji uspavam prez den v kocarku(spi na zahrade) tak si dudaka vezma chvilicku pojezdim a spi, ale jakmile ji vecer polozim do postylky tak dudaka plyve a nechce ho, ale vezmu ji do ruky a duda a za chvilku spi.. zkousela jsem u ni sedet a jen ji drzet za rucicku nebo hladit, ale vzdycky na chvilicku zabere pak se vzbudi a rve vcera to trvalo hodinu az jsem ji nakonec vzala a uhoupala v naruci:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.9.13 20:51

Hele, take mi posledni dobou toho dudlika dost plival a uz jsem mela celkem nervy kdyz jsem mu ho podavala po dvacate :roll: tak jsem zkusila posledni dny znovu napevno zavinout a zabralo to… jak nemacha rukama tak je klidnejsi a ani toho dudla tak neplive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí