Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, možná jsi tím flákáním snížila hladinku účinné látky a teď když bereš pravidelně, tak máš prostě takový ty klasický příznaky při nasazování léčby. Píšeš, že pravidelně bereš 14 dní, takže to by i časově odpovídalo. Myslím, že ještě pár dní tě to potrápí a pak se to opět ustálí. Držím palce.
@není možná proč jsi takhle trapná? Připadáš si vtipná? Tak ne, nejsi.
Ošetřující lékař, který zná dlouhodobě Váš stav. Ostatně, kdo jiný by mohl být v této věci kompetentnější…
Ahoj, zkrátim to abych nemusela vypisovat vše.
Několik let(cca 5) beru antidepresiva citalopram. Užívám je na agorafobii(strach dojíždět někam od baráku), intenzivně kompulzivni poruchu (opakování různých věci) a na úzkosti.
Je to asi půl roku co jsem užívání léků,, flakala,,. Jeden den jsem ho vzala, pak třeba další tři dny ne, poté jsem si zase vzala. Prostě nebrala jsem je každý den jak bych měla.
Zhruba 14dni je už beru každý den, dávám si na to pozor. A bohužel se mi stavy vrátili a ve větší míře. Začalo to až když jsem je zase začala brát tak jak bych měla, když jsem užívala cik cak nic mi nebylo.
Mám úzkosti každý den ale co je nejhorší tak cítím jakoby takový pocit odcizeni sebe samé, jako by jsem to nebyla já. A hrozně se toho bojím že je to depersonalizace nevím co stím mám dělat, mám z toho šílený strach celý den že to nejsem já.
Mohl by prosím někdo poradit?