Velké afty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4875
27.2.13 21:13

Můj malý ( 16M )má šílené afty, venku i v pusince. Jsou veliké, trvá to už 4 dny, dneska to bylo šílené. Mám kamarádku v motole na zubní, tak k ní jezdíme 2× denně mazat, vezme mu to fakt krásně. Ale stále trpí, nejí, nepije, špatně spí a celé dny jen pláče. Jsem z toho zoufalá, nevím jak mu ulevit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.5.13 11:38

taky nás trápí obří afty

Ahoj, již šestý den bojujeme s touto šíleností :twisted:, začalo to teplotami 39st. po týdením kašli, tak jsme dostali atb, ty však samo nezábírají. Mažeme tím mundisalem a po každém jídle vyplachujeme zředěným Florsalminem. Taky jsme z toho všichni zoufalí, krmení je hrůza, bolí jí to jako čert :zed: hubne. Jak dlouho to ještě může trvat, začnu dávat b komplex colostrum. Taky to slintání, jedna plena kolem krku nevydrží ani hodinu, aby nebyla durch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.4.16 14:22

afty

Mě na afty zabírá Larypront. Stačí ho přiložit na aftu a nechat rozpustit. Všechno ostastní, co jsem vyzkoušela a nebylo toho málo, mi pomohlo jen na chvíli, abych se mohla najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
6.6.16 13:49

Ahoj holky, potřebuju nějakou odzkoušenou radu na afty

naše malá má poprvé afty asi 3 celkem velké, na dásni, zevnitř na rtu a pod jazykem, doktorka to zhodnotila jako herepetickou stomatitidu

je jí 15m

doktorka nám nato dala mazání s benzocainem, ten to znecitliví + ATB, protože malá má rýmu jak trám, včera a předevčírem skoro 40C, dneska do 38C a CRP 61, takže na ni navíc ještě něco leze

No a jak co nejrychleji zatočit s těmi afty, malá totiž samozřejmě skoro nejí a dost blbě pije a samozřejmě se bojím, abychom nemuseli do nemocnice na kapačky, sice dneska ráno asi překonala bolest a vypila 200ml UM a 200ml vody, ale od té doby zase nic

tantum verde - na tom aftu asi pálí, ne..? To jí tam rovnou můžu nalít slivovici (to dělám já, když mám aft a fakt to pomáhá), hledám nepálivé a rychlé řešení, našla jsem chválu na Kamistad a Aloclair, ale nevím na jakém zakladě fungují???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí