Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Potrebuji poradit. Jsem mlada tricitku mam jeste daleko. Nejsem ani tehotna. A zniceho nic me zacala bolet leva strana panve. Ale tak krute ze me to nutilo si lehnout a i v leze me to bolelo. Chodim do prace. A nemuzu marodit potrebuji to rozchodit jenomze to opravdu hodne boli. nevite proc me to boli? A cim to povolim? Nemam zajit k doktorovi? Mam strach, ze to nerozchodim ![]()
Nějakou novou činnost jsi nedělala? sport? jiná sexuální poloha? jízda na koni?
nebo prostě jen větší námaha než obvykle… zánět by asi taky bolel, ale ten se taky jen tak z ničeho nic asi nestane.
@harpyje píše:
Nějakou novou činnost jsi nedělala? sport? jiná sexuální poloha? jízda na koni?nebo prostě jen větší námaha než obvykle… zánět by asi taky bolel, ale ten se taky jen tak z ničeho nic asi nestane.
Ani ne, o jiny cinnosti nevim.. delam furt to stejny, cvicim na trenazeru napr. Ale ne kazdy den. Jinak nic nevim. Tahala jsem dneska tezkej nakup..kousicek jen z auta domu.
Není ti celkově blbě? Horečka? Já má ted chřipku a první den mě tak bolely pánevní kosti, že porod byl vedle toho selanka…
No horecku nemam ale zacinam.byt nachcipama. Hlava me boli, kycham, bolest v krku mam. Ale ze by me. kvuli tomu bolela az takhle hodne panev? Kdyby se.dalo aspon normalne chdot ale kdyz stojim citim ze se slozim na zem.
Na nákup bych to nesvalovala, to si nedovedu přestavit, že by ti to mohl způsobit. ta chřipka už spíš- ale to už by ti muselo být výrazně blbě, že. Cesta k lékaři tě nemine.
Zanet bys měla horečku už při takových bolestech. zajdi k doktorovi raději, mohla ses někde bouchnoúterý. může to být ledacos a nejen s kostmi a klouby spojene.
Ja myslim, ze to bude chripka, bolest velkych kloubu k tomu patri.
Kdyz jsem vstala rano. z postele tak.to povolilo. Az jsem byla prekvapena. Jen obcas me tam jakoby pichne.Tak ale jsem rada mohla jsem jit nastesti do prace. Ale k doktoro vi s tim zajdu hned v pondeli. At vim. Stejne tam jdu na odbery krve. Tohle.se mi stalo naposled v tehotenstvi. Ale ted to k tomu prikladat nemuzu.
Maminky pomoc jsem ve 32+0
A mám šílený bolesti které začínají od Kostelce až do cele levé půlky zadku ( podél pánve) absolutně nevím co to je při každém pohybu to šílené bolí. Mala se mi kroutí v brisku jak nevím co nevím ani kam s tím zajít chvílemi je to už k nevydrženi. Je to taková tupa pochována bolest. Prosím poraďte aspoň k jakému lékaři mám zajít. Děkuji moc
![]()
@nikcama píše:
Maminky pomoc jsem ve 32+0
A mám šílený bolesti které začínají od Kostelce až do cele levé půlky zadku ( podél pánve) absolutně nevím co to je při každém pohybu to šílené bolí. Mala se mi kroutí v brisku jak nevím co nevím ani kam s tím zajít chvílemi je to už k nevydrženi. Je to taková tupa pochována bolest. Prosím poraďte aspoň k jakému lékaři mám zajít. Děkuji moc![]()
![]()
Na kontrolu do porodnice, hned.
@meduzza tak teď mě desite, dojedu si tam děkuji moc. To víte prvorodicka nerozumím tomu moc
![]()
@nikcama píše:
@meduzza tak teď mě desite, dojedu si tam děkuji moc. To víte prvorodicka nerozumím tomu moc![]()
Ono to vůbec nic být nemusí. Když máš takové bolesti… jela bych raději zbytečně. V těhotenství může být spousta různých bolestí, které se musí nějak překonat. Skříplý nerv, bolest zad, vazy… Přeji ať je vše v pořádku
.
Příspěvek upraven 20.06.22 v 07:56