Velké bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4155
4.4.11 11:51

Velké bříško

Ahoj holky, můžete mi napsat, kdy se vašim dětem ztratilo „miminkovké“ bříško? Tedy kdy jejich pupík nabral nějakých normálních rozměrů? :D Začínám mít problém s nakupováním oblečení pro A.. Má celkem velké bříško a co jí je přes bříško tak jinde plandá a naopak.
Vyhlídnu si pro ní kalhoty, jdeme je vyzkoušet a koupit a zjitím, že ač by ji perfektně sedly, tak prostě nedopne přes bříško. Tak najdeme něco co jde přes bříško v pohodě a zas je ji to veliký jinde.
Ráno vstává s bříškem tak nějak v normě, a přes den jak se nají atd. tak jí pupík vyleze. Přitom jinak je celkově hubená, jen prostě to bříško. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
4.4.11 11:54

Chichi, taky máme ten problém, díky bříšku má Mareček ve svých 16-ti měs. vel. kalhot na 2-2,5 roku, nohavice musím zahýbat, ale v pase jsou mu ok :mrgreen: Typuju, že tak kolem 3 roku by se to mohlo vstřebat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
4.4.11 11:57

Syn má bříško ještě v 5 letech. Takový kopec, jinak oplácaný není, ale vyloženě hubeňour taky ne.
Dcerka nemá a neměla bříško nikdy, je to „žížala“. Taky jsem zvědavá, jestli se mu někdy ztratí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.4.11 12:00

V pěti letech ještě? :zed: Já doufala, že když přes zimu pěkně rostla, že by se jí bříško mohlo ztratit a mohla by chodit oblékaná nějak rozumně :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
4.4.11 12:03

Murka, ten problem mame take. Chodily jsme na neurologii(ne s tim briskem) a mi to mame proto, ze mame rozestup brisni steny, proste nema pevne svaly na brisku. Jenze jsme ve veku, kdy se je to dost potiz prinutit ho k nejakemu cviceni. Az bude vetsi a bude treba delat nejaky sport, tak se to upravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.4.11 12:08

A. chodí cvičit 2× týdně, je to takové všeobecné cvičení, ale právě jsem si myslela, že i to jí pomůže, ale nic, zatím žádný výsledek. Dneska šla do školky v nových botkách a držkovala, že si přes bříško na ně nevidí když jde :D A tuhle si poměřovala bříško s mojí těhotnou kamarádkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
4.4.11 12:13

Murko, tak se mrkni na netu na nejake cviceni pro deti na brisni svaly. Treba by mala spolupracovala, kdyz ji vadi, ze si nemuze prohlidnout nove botky. :lol: U nas to proste nejde a nasilim to nema cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.4.11 12:21
Murka píše:
A. chodí cvičit 2× týdně, je to takové všeobecné cvičení, ale právě jsem si myslela, že i to jí pomůže, ale nic, zatím žádný výsledek. Dneska šla do školky v nových botkách a držkovala, že si přes bříško na ně nevidí když jde :D A tuhle si poměřovala bříško s mojí těhotnou kamarádkou :D
:lol: :lol: :lol: :palec: :palec: tak to mě málem porazilo :lol: . Naše Anička má taky pupíček jak melounek snad se to časem srovná :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
4.4.11 12:31

tak já svojí kotrmelíně mmch bude jí letos 9let musím už od malinka kupovat větší velikosti bříško má taky,není tlustá jen je prostě pěkná ženská krev a mlíko ,nožky nemá jak párátka do betonu zadek je vidět a pupíka vystrkuje :lol: kluk bude mu 6 je hubenej a bříško čučí :-D on si člověk nevybere :mrgreen: ,hlavně že jsou zdraví broučci ,pak se bříško neřeší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
4.4.11 12:49

Syn je poměrně pohyblivý, jezdil na odrážedle, na tříkolce, na koloběžce i na kole. Od 2 let chodí cvičit do Sokola(napřed na cvičení rodičů s dětmi), bříško pořád má.Přesto nemá s pohyblivostí problém, kotoul udělá..
S tím to nesouvisí, myslím, že je to dáno geneticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí