Velké kousky v jídle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Myslíš 9 měsíců?
To je ještě dost brzy,malej začal dobře kousat okolo roku.
Proč anonym,co je na tomto za citlivé téma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Myslíš 9 měsíců?
To je ještě dost brzy,malej začal dobře kousat okolo roku.
Proč anonym,co je na tomto za citlivé téma?
Taky nevím, na druhou stranu
někdy se taky bojím, že se do mě tady na emimi pustěj ![]()
9 měsíců? Pohoda
Dianka byla tak rozmlsaná, že ještě ve 14 měsících mi to plivala zpět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá jí kousky od 7m, ale třeba když jí trápí zuby nebo teď měla v puse afty tak jedině mixované, a pak třeba dva-tři dny zase trvá než si na kousky zvykne.
Chce to čas, myslím že není kam spěchat.
- Citovat
- Upravit
v 9 měsících bych se kouskama ještě nestresovala. Když je jí tak jedině dobře,ale když je nechce tak bych to určitě nehrotila. Je ještě malá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Darkovi je 13 měsíců a stále s tím má problém. Teda tak, co mu chutná tak to sní i s kouskama, co mu chutná míň, tam mi kousky bojkotuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše sní kousky jen v kupované skleničce.Když jí doma jídlo jen namačkám tak mi je plive ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mája má něco přes 10m, asi před týdnem jsem jí omylem koupila skleničku s kouskama, no chudák holka, moc se netvářila. Má čerstvě dva zuby
S rohlíkem nemá problém, to rozžmoulá, i jablko tuhle vysomrovala od bráchy. Takže jsem se rozhodla nedělat krok zpět a bojovat
Jen ať si slečna zvyká, že má tyranskou matku ![]()
Já osobně bych kousky zaváděla pomalu, až dítě nebude mít problém s pečivem, měkčím ovocem. Však mají čas. Znám chlapečka, kterej se kousky (i rohlík
) naučil až po 2,5 letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak kolem 12m začali jíst kousky v jídle a fakt klasika jídlo až v 16m. Máte času dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj to je jak u nás, koupím skleničku pohoda, ale udělám kousky doma a tváří se jak když ho chci otrávit, je nám 9.měsíců a mám eto nastřídačku, jak kdy, ale žádné velké, ještě je čas, třeba banán mu už odlupuju a rohlíky nebo loupáky taky baští, ale jinak nepospíchám ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj hplky
Mam na vás dotaz od kdy vám vaše děto začali jíst kousky jídla. Bude nám 9 a pořád chce jen mixované a nejlepší je do hladka jinak nic nesní. Tuhle jsem jí to rozmixovala míň a nejedla mi to.