Velké kousky v jídle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.6.11 22:33

velké kousky v jídle

Ahoj hplky
Mam na vás dotaz od kdy vám vaše děto začali jíst kousky jídla. Bude nám 9 a pořád chce jen mixované a nejlepší je do hladka jinak nic nesní. Tuhle jsem jí to rozmixovala míň a nejedla mi to. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
6.6.11 22:38

Myslíš 9 měsíců?
To je ještě dost brzy,malej začal dobře kousat okolo roku.
Proč anonym,co je na tomto za citlivé téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.11 22:39

Já vím, že to není citlivé téma

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
6.6.11 22:43

Matyas začíná jíst kousky až teď, bude mu rok.

• Citovat
  • Upravit
6.6.11 22:44
momi33 píše:
Myslíš 9 měsíců?
To je ještě dost brzy,malej začal dobře kousat okolo roku.
Proč anonym,co je na tomto za citlivé téma?

Taky nevím, na druhou stranu :roll: někdy se taky bojím, že se do mě tady na emimi pustěj :jazyk:

9 měsíců? Pohoda :dance: Dianka byla tak rozmlsaná, že ještě ve 14 měsících mi to plivala zpět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 22:48

Malá jí kousky od 7m, ale třeba když jí trápí zuby nebo teď měla v puse afty tak jedině mixované, a pak třeba dva-tři dny zase trvá než si na kousky zvykne.

Chce to čas, myslím že není kam spěchat.

• Citovat
  • Upravit
7257
7.6.11 06:40

v 9 měsících bych se kouskama ještě nestresovala. Když je jí tak jedině dobře,ale když je nechce tak bych to určitě nehrotila. Je ještě malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.6.11 06:42

Darkovi je 13 měsíců a stále s tím má problém. Teda tak, co mu chutná tak to sní i s kouskama, co mu chutná míň, tam mi kousky bojkotuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.6.11 07:12

Naše sní kousky jen v kupované skleničce.Když jí doma jídlo jen namačkám tak mi je plive :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
7.6.11 08:46

Mája má něco přes 10m, asi před týdnem jsem jí omylem koupila skleničku s kouskama, no chudák holka, moc se netvářila. Má čerstvě dva zuby :pankac: S rohlíkem nemá problém, to rozžmoulá, i jablko tuhle vysomrovala od bráchy. Takže jsem se rozhodla nedělat krok zpět a bojovat :lol: Jen ať si slečna zvyká, že má tyranskou matku :lol:
Já osobně bych kousky zaváděla pomalu, až dítě nebude mít problém s pečivem, měkčím ovocem. Však mají čas. Znám chlapečka, kterej se kousky (i rohlík 8-o ) naučil až po 2,5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
7.6.11 09:49

Ahoj,
tak kolem 12m začali jíst kousky v jídle a fakt klasika jídlo až v 16m. Máte času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieK4
28.7.11 20:50

Ahoj to je jak u nás, koupím skleničku pohoda, ale udělám kousky doma a tváří se jak když ho chci otrávit, je nám 9.měsíců a mám eto nastřídačku, jak kdy, ale žádné velké, ještě je čas, třeba banán mu už odlupuju a rohlíky nebo loupáky taky baští, ale jinak nepospíchám :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko