Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky koukate na novy turecky serial na Barandove Velkolepe stoleti a jak se vam libi????
Ahoj ,je to velkolepě natočeno,obsazení paráda.Tyhle styly i čtu,takže koukám,ale na Markíze to běží také pod názvem Sultán,takže nevím který kanál sledovat ![]()
Ahoj holky, můžete mi některá napsat, proč sultán zavrhl svoji první manželku? Začala jsem se dívat pozdě a uniklo mi to.
Díky moc. ![]()
@Majdinka1 píše:
Ahoj holky, můžete mi některá napsat, proč sultán zavrhl svoji první manželku? Začala jsem se dívat pozdě a uniklo mi to.
Díky moc.
Ahoj, jestli myslíš „Gilfem“ nebo jak se jmenuje, tak jim umřelo dítě, takže asi proto. A pokud myslíš „Máhidevran“, tak se sultán zamiloval do „Hürrem“ a ona začala dělat naschvály a jednou nebo 2× se ji pokusila otrávit. Omlouvám se, jestli jsem zkazila ty jména, ale fakt netuším, jak přesně se to píše ![]()
Prosím vás, já neviděla celé, princeznu dala zabít Hirem nebo se jí podařilo utéct do benátek? A kdo ji pomohl?
Nevím jak k tomu došlo, ale princezna se nakonec do těch Benátek dostane, ted prý odjela do nějakého kostela zpovídat se z hříchů, říkal to včera Sulejman ![]()
http://sultan.markiza.sk/epizody tady koukni jestli chceš jsou tam všechny epizody
@lukresia píše:
Nevím jak k tomu došlo, ale princezna se nakonec do těch Benátek dostane, ted prý odjela do nějakého kostela zpovídat se z hříchů, říkal to včera Sulejman
Díky moc
@Lenka002 je to zmatené no manžel zrovna přikládal do krbu tak jsem slyšela každé páté slovo ![]()
Nevíte někdo, jak tento seriál dopadne a proč už příští týden na TV Barrandov již nejsou další díly? ![]()
@Jacam píše:
Nevíte někdo, jak tento seriál dopadne a proč už příští týden na TV Barrandov již nejsou další díly?
Hurem dostane na starosti harém, Válide zemře a Mahidebran bude vykázána pryč, vládnout bude Mustafa
Televize Barrandov seriál v nejlepším zrušila. Prý pro malou sledovanost. Mrkněte na ulož. to, tam se dají některé díly stáhnout, anebo zadejte do vyhledávače: Sultan.e88.PDTV.XviD.SK-BURNey.avi
Pak stačí změnit v řádku číslo epizody, např. e89, e90, atd.