Seriál Velkolepé století

144
28.12.11 18:54

Velkolepe stoleti

Ahoj holky koukate na novy turecky serial na Barandove Velkolepe stoleti a jak se vam libi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4282
28.12.11 20:20

Ahoj ,je to velkolepě natočeno,obsazení paráda.Tyhle styly i čtu,takže koukám,ale na Markíze to běží také pod názvem Sultán,takže nevím který kanál sledovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
28.12.11 23:29

taky koukám, ale poslední díl jsem nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.12 11:20

prosba

Ahoj holky, můžete mi některá napsat, proč sultán zavrhl svoji první manželku? Začala jsem se dívat pozdě a uniklo mi to.
Díky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
22.7.12 11:44
@Majdinka1 píše:
Ahoj holky, můžete mi některá napsat, proč sultán zavrhl svoji první manželku? Začala jsem se dívat pozdě a uniklo mi to.
Díky moc. :kytka:

Ahoj, jestli myslíš „Gilfem“ nebo jak se jmenuje, tak jim umřelo dítě, takže asi proto. A pokud myslíš „Máhidevran“, tak se sultán zamiloval do „Hürrem“ a ona začala dělat naschvály a jednou nebo 2× se ji pokusila otrávit. Omlouvám se, jestli jsem zkazila ty jména, ale fakt netuším, jak přesně se to píše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natanka
19.8.12 20:29

Ahojik koukáte na velkolepé století já na slovákách.

• Citovat
  • Upravit
4885
28.9.12 17:34

Velk.století-jak dopadla princezna?

Prosím vás, já neviděla celé, princeznu dala zabít Hirem nebo se jí podařilo utéct do benátek? A kdo ji pomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.9.12 17:34

Benátek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.9.12 17:44

Nevím jak k tomu došlo, ale princezna se nakonec do těch Benátek dostane, ted prý odjela do nějakého kostela zpovídat se z hříchů, říkal to včera Sulejman :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.9.12 17:48

http://sultan.markiza.sk/epizody tady koukni jestli chceš jsou tam všechny epizody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.9.12 18:28
@lukresia píše:
Nevím jak k tomu došlo, ale princezna se nakonec do těch Benátek dostane, ted prý odjela do nějakého kostela zpovídat se z hříchů, říkal to včera Sulejman :D

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.9.12 18:30

@Lenka002 je to zmatené no manžel zrovna přikládal do krbu tak jsem slyšela každé páté slovo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jacam
8.11.12 08:38

Velkolepé století

Nevíte někdo, jak tento seriál dopadne a proč už příští týden na TV Barrandov již nejsou další díly? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7139
8.11.12 09:39
@Jacam píše:
Nevíte někdo, jak tento seriál dopadne a proč už příští týden na TV Barrandov již nejsou další díly? :mavam:

Hurem dostane na starosti harém, Válide zemře a Mahidebran bude vykázána pryč, vládnout bude Mustafa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hannuška
16.11.12 23:25

Sultán

Televize Barrandov seriál v nejlepším zrušila. Prý pro malou sledovanost. Mrkněte na ulož. to, tam se dají některé díly stáhnout, anebo zadejte do vyhledávače: Sultan.e88.PDTV.XviD.SK-BURNey.avi

Pak stačí změnit v řádku číslo epizody, např. e89, e90, atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!