Velký koš z pedigu
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Velky kos z pedigu
CHtela bych si uplect kosik na miminko. Ale vubec neumim odhadnout kolik toho budu potrebovat. Nemate nejaka co pletete z pedigu prehled o tom kolik metru je cca v 0,5kg baleni (o tloustce 3mm) ?????
Podlozku mi udela znamej, premejslim jaky rozestupy mezi dirama jestli ty 2 cm, nebo budou treba stacit 3cm.
Dekuju za rady a tipi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus se zeptat tady, je tam spousta zkušených motalinek http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sem se dneska dostala k vaze, a pokud by to nekoho zajimalo tak pedig o tlouste 2,5mm a dylce 4metry vazy 10q. Tak dle mych vypoctu by me to melo na kos vyjit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uf ted jsem se lekla. Napsala jsi totiž že ten jeden prut váží 10 metráků. Pak mi došlo že jsi místo g napsala q ![]()
Na té diskuzi, co jsem ti davala odkaz je min. jedna o které vím,že košík pletla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je sem se pretukla
No cca o rozmerech 90×50 by me mohlo stacit 0,5kg 3mm(na osnovy) a 0,5kg 2,5 na vypleteni. Plus tam do toho dam šeny. Tak sem zvedava, musim pockat az me svagr udela dno a pak se do toho pustim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně se to zdá nějak málo. Ted jsem měla 0,25 kg 2,25 a udělala jsem z toho jednu ošatku s pevným dnem (průměr 25, výška 8 cm), 5 podložek pod hrnečky (průměr cca 13 cm)a zbyl mi jen kousek. Na tak velký košík, byt se šénou mi to přijde málo. Tak dej pak vědět, jestli ti to 0,5 kg na výplet vyšlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No sem zvedava. Urcite az bude hotovej tak sem napisu a hodim foto, kdyby si pak nejaka mamina taky chtela uplect. ALe bude to az tak za mesic. Ale uz se na to tesim, neni nad vlastni vytvor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, ted mně pletení taky chytlo, nemít už jeden ještě po manželovi, tak se do toho taky snad pustím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, takový menší dotaz
z čeho máte dno? Normálně z překližky, nebo z toho sololitu, či co to je
, jako na obyč košíky? Mě se zdá, že i na výplet je pro mimi 2.5 slabá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mluvila jsem s paní co ho pletla a ta říkala, že ho pletla myslím min. 3 mm.
Dno neporadím, ale vím že se koupit dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Isand, o dno by ani nešlo, na to mám doma šikulku, vyřízne, vyvrtá dírky jak jen potřebuju
Spíš bych to viděla na tu dřevěnou překližku, aby to mělo nějakou nosnost
Jestli ho někdo upletete, tak pošlete fotečku, vážně nad tím uvažuju, že bych se do toho pustila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je půjčená fotka od té paní http://foto.dama.cz/…0/440319.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ten je dobrej.
Me dno bude delat svagr truhlar, ale zatim ma moc prace, takze jeste nemuzu plect. Ale az bude kos hotovej tak sem prihodim foto.
Jinak dno se da koupit videla sem ho na nejakejch strankach ale je to desne drahy snad 500kc, myslim. To je lepsi zadat nekomu znamimu. Nebo mit nejlip doma sikovnyho chlapa ktrej to zvladne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já se pletením košíků a jiných výrobků z pedigu tak trochu přivydělávám,ale 500kč za dno mi přijde určitě moc. Jak má být velké? Mám známého truhláře a ten mi dělá největší rozměr za 30 kč! Sololitová deska stojí dnes 70kč/m2
- načítám...
- Citovat
- Zmínit