Velký plod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
16.4.13 19:42

@Luckyl V případě, ti není dost rada nechat porod na miminku, nerýpat do nenachystaného těla, nejít proti přírodě za každou cenu, pokud všechny tyhle rady NEJEN ODE MNE ( jak jsi už dříve uvedla) považuješ za rýpání, tak k tomu už není co víc psát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
16.4.13 20:30

@zuzka.mamka nezávidím.To já byla na 3 cm otevřená po 2 hamiltonech kluk v porodních cestách a ne ane se pustit. Až teda na to vyvolání. Ale byl to fofr…kámoška měla 3 dny vyvolávání a pak jí vzali akut císařem. Kluk 4,3 kg a ona ouzká. a dítě co měla první tak šla taky císařem pro nepostupující porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.4.13 06:27

@zuzka.mamka Chápu a mohu se zeptat šlo to přes Gynekologa se to vyvolání porodu řešilo a nebo rovnou přes porodnici kde jste chtěla rodit. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.4.13 06:46

@Luckyl Porod řeší porodnice a pokud to nevyžaduje akutní stav, stejně nebude nikdo vyvolávat před ukončeným 38. týdnem. Tvůj záměr je leda koleda o průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.4.13 10:19
@Luckyl píše:
@zuzka.mamka Chápu a mohu se zeptat šlo to přes Gynekologa se to vyvolání porodu řešilo a nebo rovnou přes porodnici kde jste chtěla rodit. Děkuji.

gynekolog mi vypsal papír do nemocnice na vyvolání, tam jsem došla asi za týden, a v porodni mi primář vysvětlil co a jak, a dal mi na vybranou jestli to chci podstoupit, tak já samozřejmě vyjukaná prvorodička, balá jsem se porodu a ještě když mě strašily že malou neporodím takže jsem souhlasila, ale jak říkám znova bych do toho nešla, zvlášt když ty už máš za sebou porody, druhého syna jsem porodila absolutně bez problémů a to měl 4,5 kg a nikdo mi žádné vyvolání nenabízel a že bude velký taky gyndr veděl, to mi trochu nešlo do hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
18.4.13 10:52

Ahojky, já sem v 38tt a mám těhotensko cukrovku (tudíž je malý moc velký) :-/ dr mi taky rekl, ze kdyz se mimi bude blizit pristí tyden ke 4 kg tak mi ho taky vyvola, že má strach, že by se nemusel narodit přirozeně, tak teď nevím co mám dělat. Na jednu stranu bych byla radši kdyby tam byl ještě ty dva týdny i když už bude za týden OK a na druhou stranu mám strach, že ho opravdu neporodím. Co mám dělat? mám si ho nechat ve 39tt vyvolat nebo čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí