Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Parra - a nemohla jsi byt tehotna a jednalo se tak o po 12 dnech o uhnizdovani a nasledne ZT - tedy embryjko odeslo a proto tak silna MS? Lekar by na UTZ asi nic nevidel tak jak tak, jedine by Ti mohli vzit krev a potvrdit, jestli je jeste HCG zvysene v krvi.
skritek Petra,určitě né … nemohla jsem být těhotná leda že by mě někdo osvítil ale určo neoplodnil … ![]()
co Ty vis, treba to mohl byt dalsi Jezisek
… nojo, stejne bych radeji zavolala na gyndu, at mas klid na dusicce, nebo bych se na to vykaslala a pockala dalsi cyklus, nekdy se holt hormony splasi a delaji s nama pekne kousku ![]()
skritek Petra Máš pravdu zítra tam zavolám,pak napíšu co se dozvím,díky ![]()
Tak jsem volala na gyndu a bylo mě řečeno že pokud nejde o extremně silné krvácení že nemusím chodit a jelikož to je normální menstruace tak prej to nejspíš bude v mém věku (mám 39.let)hormonama a když se to nebude opakovat a další menstruace bude opět v termínu tak chodit nemusím.
hmmmmm, takze jsi stejne chytra jako predtim pocitam
.. no vidis, devce, jsme si tady poradily stejne i bez gyndy, zejo
… tak se opatruj a doufejme, ze se Ti MS vrati do normalu, hlavne, kdyz se blizi leto a s planovanim koupaku a plavek je fajn vedet, kdy MS prijde, zejo
… pa
skritek Petra To máš pravdu gynda mě moc nepomohla ale spíš ty jsi mě uklidnila, moc ti zato děkuji taky se měj moc hezky a zase si někdy písnem ![]()
skritek Petra,tak koněčně mám konec,huráááááá!!!!! Tak a ted jsem zvědavá co bude, jak se máš ty? ![]()
@PARRA tak já tě trumfnu, já jsem 3 týdny po porodu dostala MS, pak 20 dní nic, pak jsem dostala MS a od té doby krvácím - asi 45 dní v kuse s vyjímkou dvou dnů.. ale bylo mi řečeno, že mi po porodu nepřirostla sliznice, tak je to tím..ale každopádně je to mazec, už jsem z toho otrávená jak indiánskej šíp.. ![]()
@PARRA píše:
skritek Petra,tak koněčně mám konec,huráááááá!!!!! Tak a ted jsem zvědavá co bude, jak se máš ty?
Tak gratuluji
… snad se ted opet ustali a budes pracovat jako hodinky opet. Ja se mam uzasne, MS ocekavam do tydne, takze vse v poradku ![]()
Noo, udělají, až mi to krvácení skončí půjdu na revizi.. ale jako je to šílený, už mi z toho hrabe a o přítelovi ani nemluvím, ten už z toho leze po zdi.. ![]()
Holky, vtírnu se s dotazem. Letos od srpna mě trápí MS, chodí si jak se jí zlíbí (dřív krásně po 28dnech!). Teď jednou za 12, za 21, za 20, za 17!! A fakt už to nedávám… jsem strašně vyčerpaná, taková bez energie
Krvácím docela hodně. Na gyn. jsem byla v půlce srpna (dostala jsem injekci+norethisteron) a po léčbě dobrý. Na UTZ taky nic. A už jsem fakt zoufalá!!! Neměla některá z vás něco podobného? Já byla loni na revizi (ZT), před 5 lety jsem měla cystu. Nijak výraznější problémy jsem neměla. HA neberu.
K doktorce se dostanu nejdřív v úterý… tak budu ráda, když mi někdo něco poradí
Předem díky
Dobrý den,vždy jsem měla pravidelnou menstruaci a normální průběh,poslední jsem měla před 12 dny ale krvácení bylo slabší než jindy, dnes po 12 dnech jsem dostala menstruaci a to výrazně silnější než obvykle,čím to je?Mám vyhledat lékaře
? ps.antikoncepci neužívám. DĚKUJI