Velmi častá menstruace

163
8.9.11 21:32

Velmi častá menstruace

Mám velký problém s menstruací :-( Mám doma 2 leté mimčo. Ihned po porodu jsem si nechala píchnout DEPO PROVERU (2×) od té doby (již tedy rok a půl) jsem bez jakékoli antikoncepce. Menstruační cyklus je horší a horší. Z počátku jsem měla cyklus třeba po 24 dnech, poté po 20........ pořád se to zkracovalo a zkracovalo. Jednou jsem měla menstruaci dlouhých 15 dní v kuse a nebralo to konce. Doktor nasadil NORETHISTERON 2× denně. Nyní 2 měsíce po léčbě mám cyklus dlouhý 7 dní, ale pauzu jen 2-3 dny a menstruuju opět 7 dní a pak zase 3 dny klid...... :cry: :cry: Máte někdo zkušenost? Za pár měsíců by jsme se s manželem chtěli začít snažit o druhé mímo, ale takhle to asi bohužel nepůjde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
n. Hotaru
8.9.11 21:58

Ahoj,
kontroloval lékař hormony štítné žlázy? Při její snížené funkci může docházet k MS 2krát a někdy i 3 krát do měsíce..
To je jediné co mně napadlo :nevim: Ale jinak to může být asi mnohem víc dalších věcí… :nevim:
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
24603
8.9.11 22:42
mrkvicek píše:
Mám velký problém s menstruací :-( Mám doma 2 leté mimčo. Ihned po porodu jsem si nechala píchnout DEPO PROVERU (2×) od té doby (již tedy rok a půl) jsem bez jakékoli antikoncepce. Menstruační cyklus je horší a horší. Z počátku jsem měla cyklus třeba po 24 dnech, poté po 20........ pořád se to zkracovalo a zkracovalo. Jednou jsem měla menstruaci dlouhých 15 dní v kuse a nebralo to konce. Doktor nasadil NORETHISTERON 2× denně. Nyní 2 měsíce po léčbě mám cyklus dlouhý 7 dní, ale pauzu jen 2-3 dny a menstruuju opět 7 dní a pak zase 3 dny klid...... :cry: :cry: Máte někdo zkušenost? Za pár měsíců by jsme se s manželem chtěli začít snažit o druhé mímo, ale takhle to asi bohužel nepůjde :cry:

je jsem to mela podobne ale ne z depo provery, ani bych ji nechtela . preslo to az na krvaceni 6 mesice v kuse a skoncilo to kyretazou :-( preju brzke uzdraveni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.9.11 08:07

Depoprovera ti očividně nesedí, u ní nemá být cyklus vůbec, měla jsem ji 2× dva roky, přesně takhle jsem krvácela AŽ po jejím vysazení. Doporučuji co nejdříve antiko změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
9.9.11 09:12

Ale zakladatelka už ji má rok a půl vysazenou, podle toho jak jsem to já pochopila. Já si ten hnus nechala píchnout jednou (v červnu jsem měla jít na další a nešla) a od konce června do teď pořád krvácím, v různé intenzitě s max. jednodenní pauzou..... :zed: A jak dlouho jsi krvácela ty, než se to srovnalo?

• Citovat
  • Upravit
4026
9.9.11 09:26
n. Hotaru píše:
Ahoj,
kontroloval lékař hormony štítné žlázy? Při její snížené funkci může docházet k MS 2krát a někdy i 3 krát do měsíce..
To je jediné co mně napadlo :nevim: Ale jinak to může být asi mnohem víc dalších věcí… :nevim: :mavam:

Mě napadla také ta štítná žláza. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.9.11 09:33

kahaja a jo tak to se omlouvám, jsem to přehlídla, to pak nadělá paseku… no rok jsem se dávala dohromady, ale mám poté další miminko, četla jsem po depoproveře problémy s otěhotněním, je fakt, že když je pak cyklus rozhazenej, že to nejde, ale jak se to uklidnilo, šlo to hned napoprvé. Jinak to byl vážně po vysazení děs běs, týden jo, týden ne a pořád dokola, mám dojem, že jsem i na srovnání cyklu užívala nějaké hormonální léky, co se berou k oddálení menstruace, to by bylo řešení, gyndař je napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 09:44

mela jsem neco podobneho, po porodu sem si nechala pichnout depoproveru, nejdriv sem stale spinila, tak sem byla na nekolikatem prepichovani az mi doktor nasadil noreth. po kterem sem prudce pribrala, tak sem prasky vysadila, depo sem si uz nenechala pichnout a ejhle MS 2× do mesice, cekala jsem az prestanu kojit a zacla brat normal antiko a uz je vsechno v poradku

• Citovat
  • Upravit
kahaja
9.9.11 09:54

Tak ten gyndař co mi píchl to svinstvo už mi nenapíše nikdy nic :pocitac: Vybírám nového gyndr. a snad to pořešíme brzo, už z toho šílím!

• Citovat
  • Upravit
163
9.9.11 13:39

Doktor mi nebral krev, takže hormony štítné žlázy nekontroloval. Už mi je z toho věčného krvácení zle… Až mi ms skončí, zajedu k němu. Ještě mě napadlo, jestli někdo nevíte, jestli bych mohla dobrat ten norethisteron?? V letáku je o tomhle problému taky zmínka.....jen bohužel nevím dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.9.11 14:05

jenou denně do očekávané menstruace, však to jsou ty léky co jsem psala výše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barbara003
18.2.12 14:30

Dobrý den, měla jsem problém s častou menstruací(vždy jsem měla mezi menstruací pauzu jen 10-13 dní). Šla jsem na gyndu, kde jsem dostala antikoncepci s tím, že je to hormonální problém. Začla jsem ji tedy brát, ale dostala jsem to znovu po 10seti dnech přes to, že beru prášky, nevíte co by to mohlo být za problém? Na gyndu půjdu znovu, ale nemáte s tím někdo zkušenosti? Mám mít strach z němoci? Předem děkuji…

• Citovat
  • Upravit
888
18.2.12 15:26
Barbara003 píše:
Dobrý den, měla jsem problém s častou menstruací(vždy jsem měla mezi menstruací pauzu jen 10-13 dní). Šla jsem na gyndu, kde jsem dostala antikoncepci s tím, že je to hormonální problém. Začla jsem ji tedy brát, ale dostala jsem to znovu po 10seti dnech přes to, že beru prášky, nevíte co by to mohlo být za problém? Na gyndu půjdu znovu, ale nemáte s tím někdo zkušenosti? Mám mít strach z němoci? Předem děkuji…

Myslím, že se mi to stalo taky, ale další měsíc to přišlo, jako hodinky. Já bych asi počkala, jestli se to srovná a když ne, tak bych zašla za Dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barbara003
19.2.12 21:38

Moc děkuji za odpověd, počkám si ;-)

• Citovat
  • Upravit
4989
28.4.12 14:36

:mavam:
po porodu jsem si nechala zavest antikoncepcni tycinku. lekarka mi rekla, ze muzu mit menstruaci normalne, nebo jen spinit, a nebo ji nemit vubec. asi rok jsem ji vubec nemela a ted uz 4× asi tyden, pak tyden pauza a zas tyden menstruace. jak se tento problem resi? jasne..vim, poradi nejlepe doktor, ale ja ziji v Anglii a tady ti doktori moc nefunguji. muze mit casta menstruace nejake nasledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria