Velmi častá menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PARRA
24.5.12 12:37

po 14 dnech opět menstruace

Dobrý den,vždy jsem měla pravidelnou menstruaci a normální průběh,poslední jsem měla před 12 dny ale krvácení bylo slabší než jindy, dnes po 12 dnech jsem dostala menstruaci a to výrazně silnější než obvykle,čím to je?Mám vyhledat lékaře :nevim: ? ps.antikoncepci neužívám. DĚKUJI

• Citovat
  • Upravit
5505
24.5.12 13:18

@Parra - a nemohla jsi byt tehotna a jednalo se tak o po 12 dnech o uhnizdovani a nasledne ZT - tedy embryjko odeslo a proto tak silna MS? Lekar by na UTZ asi nic nevidel tak jak tak, jedine by Ti mohli vzit krev a potvrdit, jestli je jeste HCG zvysene v krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PARRA
24.5.12 13:37

skritek Petra

skritek Petra,určitě né … nemohla jsem být těhotná leda že by mě někdo osvítil ale určo neoplodnil … ;)

• Citovat
  • Upravit
5505
24.5.12 13:40

co Ty vis, treba to mohl byt dalsi Jezisek :) … nojo, stejne bych radeji zavolala na gyndu, at mas klid na dusicce, nebo bych se na to vykaslala a pockala dalsi cyklus, nekdy se holt hormony splasi a delaji s nama pekne kousku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PARRA
24.5.12 15:09

skritek Petra

skritek Petra Máš pravdu zítra tam zavolám,pak napíšu co se dozvím,díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
PARRA
25.5.12 10:26

skritek Petra

Tak jsem volala na gyndu a bylo mě řečeno že pokud nejde o extremně silné krvácení že nemusím chodit a jelikož to je normální menstruace tak prej to nejspíš bude v mém věku (mám 39.let)hormonama a když se to nebude opakovat a další menstruace bude opět v termínu tak chodit nemusím.

• Citovat
  • Upravit
5505
25.5.12 11:26

hmmmmm, takze jsi stejne chytra jako predtim pocitam :) .. no vidis, devce, jsme si tady poradily stejne i bez gyndy, zejo :) … tak se opatruj a doufejme, ze se Ti MS vrati do normalu, hlavne, kdyz se blizi leto a s planovanim koupaku a plavek je fajn vedet, kdy MS prijde, zejo :) … pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PARRA
26.5.12 11:30

skritek Petra

skritek Petra To máš pravdu gynda mě moc nepomohla ale spíš ty jsi mě uklidnila, moc ti zato děkuji taky se měj moc hezky a zase si někdy písnem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5505
26.5.12 17:57

jasne, pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PARRA
28.5.12 13:02

skritek Petra

skritek Petra,tak koněčně mám konec,huráááááá!!!!! Tak a ted jsem zvědavá co bude, jak se máš ty? ;)

• Citovat
  • Upravit
322
28.5.12 14:56

@PARRA tak já tě trumfnu, já jsem 3 týdny po porodu dostala MS, pak 20 dní nic, pak jsem dostala MS a od té doby krvácím - asi 45 dní v kuse s vyjímkou dvou dnů.. ale bylo mi řečeno, že mi po porodu nepřirostla sliznice, tak je to tím..ale každopádně je to mazec, už jsem z toho otrávená jak indiánskej šíp.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.5.12 18:15
@PARRA píše:
skritek Petra,tak koněčně mám konec,huráááááá!!!!! Tak a ted jsem zvědavá co bude, jak se máš ty? ;)

Tak gratuluji :) … snad se ted opet ustali a budes pracovat jako hodinky opet. Ja se mam uzasne, MS ocekavam do tydne, takze vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.5.12 12:19

LucyDee

LucyDee- tak to je síla!Proč stím něco neudělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
29.5.12 16:39

Noo, udělají, až mi to krvácení skončí půjdu na revizi.. ale jako je to šílený, už mi z toho hrabe a o přítelovi ani nemluvím, ten už z toho leze po zdi.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
27.9.12 17:19

Holky, vtírnu se s dotazem. Letos od srpna mě trápí MS, chodí si jak se jí zlíbí (dřív krásně po 28dnech!). Teď jednou za 12, za 21, za 20, za 17!! A fakt už to nedávám… jsem strašně vyčerpaná, taková bez energie :cert: Krvácím docela hodně. Na gyn. jsem byla v půlce srpna (dostala jsem injekci+norethisteron) a po léčbě dobrý. Na UTZ taky nic. A už jsem fakt zoufalá!!! Neměla některá z vás něco podobného? Já byla loni na revizi (ZT), před 5 lety jsem měla cystu. Nijak výraznější problémy jsem neměla. HA neberu.
K doktorce se dostanu nejdřív v úterý… tak budu ráda, když mi někdo něco poradí :kytka: Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí