Velmi silná menstruace a dětské pleny?

Anonymní
16.11.12 19:49

velmi silná menstruace a dětské pleny???

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale jistě chápete. Mám druhý den cyklu velmi silnou menstruaci, dočetla jsem se, že některé ženy používají normálně ty dětské jednorázové plenky, je tady někdo se stejným problémem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
16.11.12 19:50

To bych musela sakra zhubnout abych je zapla… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.11.12 19:51

A to si je daj do spoďár nebo jak 8o když si představím, jak jsou velké, tak bych je asi nedopla :oops:

a co třeba kombinace nejsilnější tampon a vložka?

• Citovat
  • Upravit
17014
16.11.12 19:52

Tak to jsem ještě neslyšela a nevím, jak by jsi je mohla obléknout 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670

Tak já používám menstruační kalíšek a je super a vydrží caa. 10 let. Používám dva roky a nedám dopustit. jen je nyní problém s WC pro invalidy je na euro klíč. Před tím i 12 vložek za den a bylo to moc drahé. Jen se s ním musíš naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková

@Gabrielaaa si byla první, ale evidentně nás napadlo to samé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2184
16.11.12 19:53

Jo, při první menstruaci po porodu jsem měla druhý den stejnej problém - krev ze mě tekla jako voda z vodovodu a vložky to nepobíraly. Vzala jsem si plenu, jen jsem ji jakoby položila na kalhotky. Rozhodně nijak nezalepovala a bylo to úplně v pohodě, krásně seděla - byla tu tuším pampers active baby 2. Měla jsem ji pár hodin a pak se to ustálilo a už jsem si mohla vzít normální vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
16.11.12 19:55

No děvčata já jela s dětskou plínkou do porodnice, vložka mi byla úpně k ničemu. Teď když na to myslím, vlastně ani nevím jak jsem si to nasadila :lol:,ale samo se do toho nejde zapnout jako mimino. Zakladatelko, je mi tě líto. Ségra mívá takovou MS taky, dává si 2 vložky na sebe. Mudr jí doporučila pít tonic -pravý, na zastavení krvácení. Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
16.11.12 20:00
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale jistě chápete. Mám druhý den cyklu velmi silnou menstruaci, dočetla jsem se, že některé ženy používají normálně ty dětské jednorázové plenky, je tady někdo se stejným problémem?

Zkusila bych kontryhel, mám hodně silnou MS a tak když už to je opravdu otravné, tak piju kontryhel a zabírá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
16.11.12 20:02

S plínou nevím, ale mě pomáhá pít vodu s vymačkaným citronem, taky se to zmírňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.11.12 20:05

A co poporodní vložky? Ty snesou hodně… A mně manžel po porodu koupil nějaké alwaysky, ale byly fakt super, i moje mamka hleděla, protože mívá taky problém se silnou menstruací, jednou tu byla a jednu si vzala a strašně si je chválila… Měly by to být ty největší, myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
16.11.12 20:16
@Gabrielaaa píše:
To bych musela sakra zhubnout abych je zapla… :jazyk:

nechci ti brát iluze, ale v DM jsem narazila na pleny až do 15let, mají to tam asi nově, protože jsem si toho nikdy dřív nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
16.11.12 20:16

Taky mám po porodu silnou ms a ten 2. den to prostě teče a teče, takže měním a měním :nevim: Jsou mi nepříjemné i vložky, takže plenu bych mezi nohama asi nesnesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.12 20:19

Holky díky, já to mám hodně jen pár hodin, ale stojí to za to, byla jsem u třech doktorů, u každého jiný názor, jeden mi řekl, že se to snad dá jednou měsíčně vydržet, chlap no, copak o to, když je člověk doma, tak to jde, ale nikam nechci chodit, bojím se, abych si neuřízla ostudu…

• Citovat
  • Upravit
Nezalogovaná
16.11.12 20:31

Jestli je to tak blbé, nebyly by řešení inkontinenční pleny pro dospělé? Když to, dámy prominou, udrží moč a některé i stolici, tak menstruaci to musí přežít v pohodě. Akorát to chce se přenést přes ten blbý pocit, že je člověk zase zaplenován:c)) Když jsem to teď projela přes Google, tak jsou i natahovací… sice je to dražší, ale zas jestli je zapotřebí jenom jedna, asi bych do toho šla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa