Velmi silná menstruace a dětské pleny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
30.6.18 19:34

aduš to máš pravdu to znemožnuje to je cely den myslet na to kde je wc mít u sebe stále zásobu vložek v noci pořadně nespíš ani chodit nemužeš pořadně protože máš plny kalhotky no děs jěšte možna zkusit tampon v kombinaci s vložkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.6.18 19:35

máš taky nějakou zkušenost a radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.6.18 19:40

@vandasss určitě změň doktora, ono to sice k tomu někdx patří, a je holka zdravá ale tak sao to může být vlivem hormonů, cystou, polypem což byl důvod u mě, špatná srážlivost krve… ale to vše se dá řešit, u mě pomohlo odstranění polypu a léky na srážení krve měla jsme hodně špatnou, jinak začni užívat ascorutin zmírní krvácení, mě to pomáhala před operací ;). Raději řešit ať ještě pak neřešíš chudokrevnost takové množství se na těle podepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.6.18 19:48

ještě holky co používáte za vložky ktere se vám zdají nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37208
30.6.18 19:50

Ségra na to používá kontryhel a hodně vitamínů c. Vložky moc neporadím, ale hodně sajou ty poporodní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30360
30.6.18 19:51

@vandasss já mám silnou MS a používám kalíšek. Sice nemám takovou pohodu jako kdybych měla slabší MS, ale dá se s ním a vložkou normálně fungovat. Já mám silnou MS první dne, max dva, to měním při tom nejhorším co 2 hodiny kalíšek a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.6.18 19:52

taky sem to zkusila ale se mi zdá že to moc nepomáha furt mam své dny masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.6.18 19:55

nevím co je pro tebe nejhorší teda kolik maš spotřebu ty první dny a noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.6.18 20:01

@vandasss mě v té době nejvíc seděly poporodní sály nejvíc co jsem vyzkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
30.6.18 20:02

@vandasss taky bych raději vyměnila doktora, máma tohle přecházela, že nemá čas jezdit k doktorovi a nakonec to dopadlo tak, že za ní odjela s šíleným krvácením a bolestmi a doktorka ji našla cystu a málem to bylo na operaci! Dostala pak vynadáno, že měla přijít dřív!!

• Citovat
  • Upravit
47
30.6.18 20:05

mě nenašel nic že prý někdy to tak je ja mu říkala jaky to mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12820
30.6.18 20:06
@vandasss píše:
holky je to hrozny potřebuju poradit poslední dobou mam hodně moc silnou MS ale to je strašný celý týden to jenom teče a teče nestíhám měnit vložky cely den se nemůžu hnout od wc strašný bolesti bříška nemužu ani chodit stále jenom měním vložky několikrát proteču i přes den v noci proteču pokaždý nosím i před den dvě noční vložky najednou doktor říkal že prostě sem v pořadku že někdy to tak proto vubec nevim nemate nekdo neco podobného

Neni to normalni! Muj gynekolog mi rikal, ze kdyz denne pouzijes vice nez 7tlustych vlozek tak to res uz kvuli velke krevni szrave, mela jsem to take prave s vysokou sliznici, byla jsem na kyretazi sliznice se musi zkoumat a horm.pripravky. ,Radeji zmen gynekologa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.6.18 20:10

asi budu muset sedm jo no tak to nevím ja se nestíhám přebalovat první den a noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.6.18 20:16

nejhorší je že mam strach abych neměla treba v praci nejakou nehodu ne to je taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2023
30.6.18 22:04

Co zkusit kapky Gynex? A menstruacni kalisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí