Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, jdu sem s prosbou trpím na velmi suchou pleť, už jsem vyzkoušela různé krémy a oleje a vzdy mi pomohli jen na chvíli nebo vůbec. V létě to není tak hrozné ale i tak se musim mazat, ale ted v zimě je to ještě horší uplne se mi na některých místech plet loupe ![]()
Mate některá neco podobného co ja? A co vam za pomohlo protoze ja uz jsem z toho fakt zoufala. Předem děkuji za tipy ![]()
Začala jsem i na obličej používat Epaderm krém
pomohlo výborně a pleť se nijak nezhoršila, jen byla daleko víc hydratovaná))
Trpím v zimě taky, mám atopický ekzém. Za mě nejlepší bioderma atoderm: mají i přímo na obličej, ale dá se použít celkem cokoli z celé řady, já používám intensive Baume
Mně hodně pomáhá na suchou pleť weleda skin food (ta tmavě zelená) nebo používám weleda coldcream, většinou dle toho co je v akci, tak to kupím
ale netrpím na akné, ani nemám citlivou plet, takže u mě je problém jen s tím, že ji mám vysušenou v zimě
Já na to trpím v zimě + trpím na ekzémy a akné. Skvělá kombinace. ![]()
Mě dost sedí kosmetika pod názvem biodynamickakosmetika. Mají různé séra, krémy, vyberete si to dle typu vaší pleti na jejich webu, zároveň je 100% BIO a nějak mi to nedráždí pleť.
Mám ji i hezky hydratovanou a akné se zlepšuje.
Určitě doporučím tu pleť vyživovat spíše zevnitř než jen z venku. Mě na tohle moc pomohl kolagen od Veniry. Ale dlouhodobě, za měsíc nic nepomůže. Pak si vždy na zimu kupuji nějaký hutnější krém a od nich mám ještě olejíček. Zkoušela jsem snad všechny. Teď mám z granátového jablka, který je právě vhodný na suchou pokožku, vrásky, pomáhá zvyšovat tvorbu kolagenu a neucpává póry. Navíc je vhodný i na vlasy. Já jsem s tim moc spokojená. ![]()
Ahoj, já bych teda doporučila rovnou kolagen, já jsem od novýho roku přidala ještě Elastin a výsledky už jdou vidět. Krém je taky super, ale chce to začít uvnitř.
Já trpím na suchou pleť hodně v zimě a na jaře. Změnila jsem celou rutinu, několikrát, strašně moc vyhozených peněz za neúčinné produkty. Kamarádka mi doporučila českou značku iuvenio a jejich spf, že používá jen toto a enzymatický peeling od nich 1× týdně a že má hydratovanou pleť. Cena byla příznivá, zkusila jsem to a teď po nějaké době používání mám pleť hebkou a fakt o dost hezčí, občas je někdy málo více, já zatěžovala pleť několika produkty, kroky. ![]()
Určitě to chce výživu zevnitř - kolagen je must have a známá mi doporučila ještě elastin od n-medical, takže takhle kombinace uplně top. V zimě mám hodně suchou pleť, takže tohle to vyřešilo
Mě sedí na hydrataci kosmetika iuvenio a jejich produkty. I cena je příznivá.