Co mám udělat s vlasy?

Anonymní
9.12.24 15:37

Co mam udelat s vlasy?

Zdravím. Prosím o radu! Od 14ti let se barvim..tudíž něco málo přes 10 let. Ráda bych se barvit přestala… Hrozně mi padají vlasy, ničí se konecky.. U kadernice jsem byla s tím, že bych si to ráda nechala odrust. Navrhla preliv. Ok, preliv hezky, jenze po 2 měsících mám opět svoje divno barevný vlasy. Co tedy s tím? Koupit nějakou permanentni barvu? Ta se nevymyje? Jak tipnout odstín? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
9.12.24 15:46

Tak chceš se barvit nebo ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
9.12.24 15:48

Nedělala bych nic, není to tak hrozné
Nebo znova přeliv, dva měsíce je dobrá doba. Šedivé se musí barvit ještě častěji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
9.12.24 15:50

Mně se to docela líbí. Nechala bych to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 15:50
@Atisia píše: Více

Co jsi na tom nepochopila? Nechci mít při odrustani takový skok v barvach.

• Citovat
  • Upravit
35792
9.12.24 15:54

Zas takový skok to není, šedivé vlasy nemáš, tak to prostě nech být :nevim: To fialové stejně nenabarvíš leda tmavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
9.12.24 15:57
@Anonymní píše: Více

Vždyť tam zády mega skok nemáš. Náhodou máš moc hezkou barvu. Barvu a rozhodně ne divnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.12.24 15:57

Nech to být, nic už na vlasy nedávej, ten mahagon se mi nelíbí, zkus vymývat šamponem na mastné vlasy, mělo by se to časem sjednotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
9.12.24 16:09

Odrůstání je peklo, ale pokud už se nechceš barvit, tak to leda vydržet nebo co dva měsíce ten přeliv. Případně to naposledny nabarvit na nějakou barvu podobnou tvé přirozené. Ale nejsem kadeřnice. Nicméně ta by ti měla poradit asi nejlíp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 16:17

Nejhorší je, že si nepamatuju jakou mam barvu svoji prirozenou.. :mrgreen: :roll: po těch letech kdo ví co z toho vzejde.. :lol: aby to nebyla jen ztráta casu :roll:

• Citovat
  • Upravit
7221
9.12.24 16:21

Barvila jsem se naposledy, pořádně před 3 lety. Ty máš barvu. Víš jak vypadá mokrá sláma? Tak to mám já. Pokud chci udělat parádu, tak si koupím šampón. No, nějak se nemůžu dokopat do kadeřnictví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 16:21
@EmmaFrost píše: Více

Bohužel na chození co dva měsíce na barvu stejně nemám koruny.. :? Navíc by mě zajímalo co mi vyleze vlastně za přirozenou barvu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.24 16:23

Ale zase je máš zdrave ne? :kytka:
No já když jsem koukala na fotky z detsvi..byla to taková popelava, sláma, hnědá.. :mrgreen: Příroda se vyřadila :P

• Citovat
  • Upravit
7221
9.12.24 16:25
:lol: :lol: :lol: no, určitě, jasný. Žijou vlastním životem. Mě přijde, že zdravější jsou až po nějaké té kuře s kadeřnictví.

Nejsou o nic zdravější než barvené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast