Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nedělala bych nic, není to tak hrozné
Nebo znova přeliv, dva měsíce je dobrá doba. Šedivé se musí barvit ještě častěji ![]()
@Atisia píše: Více
Co jsi na tom nepochopila? Nechci mít při odrustani takový skok v barvach.
Zas takový skok to není, šedivé vlasy nemáš, tak to prostě nech být
To fialové stejně nenabarvíš leda tmavou
@Anonymní píše: Více
Vždyť tam zády mega skok nemáš. Náhodou máš moc hezkou barvu. Barvu a rozhodně ne divnou.
Nech to být, nic už na vlasy nedávej, ten mahagon se mi nelíbí, zkus vymývat šamponem na mastné vlasy, mělo by se to časem sjednotit.
Odrůstání je peklo, ale pokud už se nechceš barvit, tak to leda vydržet nebo co dva měsíce ten přeliv. Případně to naposledny nabarvit na nějakou barvu podobnou tvé přirozené. Ale nejsem kadeřnice. Nicméně ta by ti měla poradit asi nejlíp…
Nejhorší je, že si nepamatuju jakou mam barvu svoji prirozenou..
po těch letech kdo ví co z toho vzejde..
aby to nebyla jen ztráta casu ![]()
Barvila jsem se naposledy, pořádně před 3 lety. Ty máš barvu. Víš jak vypadá mokrá sláma? Tak to mám já. Pokud chci udělat parádu, tak si koupím šampón. No, nějak se nemůžu dokopat do kadeřnictví ![]()
@EmmaFrost píše: Více
Bohužel na chození co dva měsíce na barvu stejně nemám koruny..
Navíc by mě zajímalo co mi vyleze vlastně za přirozenou barvu. ![]()
Ale zase je máš zdrave ne? ![]()
No já když jsem koukala na fotky z detsvi..byla to taková popelava, sláma, hnědá..
Příroda se vyřadila ![]()
Nejsou o nic zdravější než barvené
Zdravím. Prosím o radu! Od 14ti let se barvim..tudíž něco málo přes 10 let. Ráda bych se barvit přestala… Hrozně mi padají vlasy, ničí se konecky.. U kadernice jsem byla s tím, že bych si to ráda nechala odrust. Navrhla preliv. Ok, preliv hezky, jenze po 2 měsících mám opět svoje divno barevný vlasy. Co tedy s tím? Koupit nějakou permanentni barvu? Ta se nevymyje? Jak tipnout odstín?