Ven s teplotou? Doma mi neusne!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4001
25.12.14 12:45

Holky uspala jsem venku a dala pak i s kocarem domu a otevrela okno. a s tim spankem sem si to bohuzel zavinila sama pri jedne ryme sem porad chovala nebot plakal a od te doby bud chovam treba i hodinu a nebo uspym venku tam spy hned a i 2hod ale ma 11 kg takze chovani zacina byt peklo takze pokud mi nekdoporadi jak naucit 9 m dite usinat samo a v postylce sneru mu modry z nebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.12.14 12:50

@piškotíček No, mně malá nespala přes den asi do půl roka skoro vůbec, ořád jen plakala. Pak se naučila spát 3 x půl hodiny za den. Nakonec nejvíce pomohla Estivillova metoda, nebo jak se jmenuje. Dávala jsem ji v intervalech co cca 2 hodiny do postýlky, a chodila k ní v intervalech, i když plakala, dokud neusnula. Vždy jsme na ni promluvila, pohladila ji, a zase šla. Řvala jak tur, a le ona řvala normálně pořád, takže u nás to bylo jedno. Takhle s enaučila ale krásně usínat a spát sama. Ona zas řvala víc přetažením, púrostě neuměla usínat. Tohle pomohlo. Nebuď otrokem.

Jinak, prosím tě, slovo spát - spi, píše se prostě měkké i, nic ve zlém, ale tohle je vážně extrémní hrubka, dej si na to pozor, ať nevypadáš někde jak trubec :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1497
25.12.14 12:50

@piškotíček ja jsem si dceru naucila usinat jen u prsa. peklo pro vsechny, navic jsem kojila rok a pul (11 kg mela v 7mi mesicich). kdyz jsem ji odstavovala, byl 3 dny plac, ktery jsem musela vydrzet a od te doby je uleva pro ni, i pro me. chce to jen trpelivost a vydrzet. jestli nekdy budu mit dalsi dite, tak uz si na tohle dam pozor, nez byt otrokem vlastnimu diteti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140229
25.12.14 12:51

38,5 to už se mě zdá hodně, nešla bych ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.12.14 12:53
@midlajs píše:
@sad 1 OT: me „spynka“ flaklo pres pusu. Ctete lidi, ctete. Tuhle se mi manzel ptal, zda ma napsat v jednu a nebo vjednu :roll:

Já nechci být zlá, ale taky jsem se až lekla :oops: :oops: :oops: Obvykle chyby vůbec nekomentuji, taky nějakou asi občas udělám, ale tohle je skoro do nebe volající. Ale necháme toho, jsou svátky… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4001
25.12.14 12:53

Pardon za to y snad me omluvi 5 dni totalniho vycerpani. opravdu jsem za tech 5 dni naspala tak hodinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.12.14 12:55
@piškotíček píše:
Pardon za to y snad me omluvi 5 dni totalniho vycerpani. opravdu jsem za tech 5 dni naspala tak hodinku

neomlouvej se, ani nechci, aby to vypadalo, že tě chci znemožnit, spíše ušetřit nějakému trapasu někde jinde. Tady je to jedno, ale někde jinde bys mohla vypadat jak blázen. Je to naprosto stejné, jako bys napsala „pyškot“.

• Citovat
  • Upravit
4001
25.12.14 12:55

Navic pisu z mobilu a doslova tak jak me to prijde pod prst houpu u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.12.14 12:56

Ale k tomu spaní zkus možná toho Estivilla, třeba vám sedne a budete mít všichni klid a pohodu. jen to nějaký den, týden, potrvá. Zagoogli, píše se o tom všude dost. Jinak budeš fakt otrokem, a to tak do 3 let dítěte. Máš na to? Já bych na to neměla.

• Citovat
  • Upravit
4001
25.12.14 13:01

Dekuju zkusim, neco o tom nactu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4001
25.12.14 13:03

Jednou sme zkouseli nechat chvili brecet. chodila jsem tam mluvila na nej a po 20 mim kdy uplne lapal po dechu jsem to vzdala a zase chovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.12.14 13:09
@piškotíček píše:
Jednou sme zkouseli nechat chvili brecet. chodila jsem tam mluvila na nej a po 20 mim kdy uplne lapal po dechu jsem to vzdala a zase chovala

takhle budeš ale bohužel pořád otrokem, a věř mi, že to není nic příjemného. Mám kamarádky, které na dovolených, horách, chodí prostě v 19-20 h spát spolu s dítětem, zatím co my se všichni bavíme. Dítě uložíme, pohladíme a jdeme. Vyber si, co je pro tebe příjemnější. A není to o tom, že ten, kdo pohladí a jde, nemá své dítě rád. Já své dítě nadevše miluji, jen jsem ho prostě nenaučila tisíce blbostí, aby spalo. Naučila jsem ho prostě, že spát se dá i běz těch blbostí, jen se to muselo naučit.

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
25.12.14 13:16

@piškotíček jak jako, že ti nespí doma ani ve dne ani v noci…či v noci jezdíš venku s kočárem??? 8o…doma neusne…to je blbost…prostě vidím, že je unavený tak ho dám do postýlky a je to ne? když řve, nechám chvíli pořvat…však to ještě nikoho nezabilo…za pár dní ho to přestane bavit

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
25.12.14 13:17
@sad 1 píše:
takhle budeš ale bohužel pořád otrokem, a věř mi, že to není nic příjemného. Mám kamarádky, které na dovolených, horách, chodí prostě v 19-20 h spát spolu s dítětem, zatím co my se všichni bavíme. Dítě uložíme, pohladíme a jdeme. Vyber si, co je pro tebe příjemnější. A není to o tom, že ten, kdo pohladí a jde, nemá své dítě rád. Já své dítě nadevše miluji, jen jsem ho prostě nenaučila tisíce blbostí, aby spalo. Naučila jsem ho prostě, že spát se dá i běz těch blbostí, jen se to muselo naučit.

přesně :palec:

• Citovat
  • Upravit
4001
25.12.14 13:21

Ne v noci vazne nejezdime venku.jen musim chovat jen co bude bez horecek nastoupime. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí