Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U nemocnice by asi mohla být otevřená
Zavolej do recepci do nemocnice, oni Ti řeknou.
No aspoň nějaká lékarna musí mít pohotovost, většinou to bývají právě ty u nemocnic. Zkus najít číslo na netu zavolej do nemocnice, určitě budou vědět, jak má jejich lékarna otevřeno.
Normálně ve větším obchodě kde mají lékarnu, u nás je to např. globus, mercury nebo kaufland. Odsávačku by mohli mít i v lékárně
@LuciElle174 nezkoušela jsi kouknout na net? Vždycky má nějaká lékárna pohotovost, ale když nemáte okolo vás nějaké větší město, tak to netuším. Pokud ale u vás v nemocnici funguje pohotovost, tak by mohla mít i lékárna pohotovost ![]()
@JayLee píše:
v nemocnici u nas 24 hodin otevrena je nebo v tech velkych nakupnich cenrech jsou Luci otevreny
Tyjo, tak jestli neseženu nic tady, ta si asi uděláme neplánovanej výlet
Nesnáším vesnice, fakt!
@LuciElle174 ty jo kde bydlíš, že mášdo většího města 80 km
jinak přeji dětem brzké uzdravení ![]()
U nemocnice by měla byt, ale měla bys mít doma alespoň základní léky ![]()
Tak jako má pohotovost nějaká nemocnice musí mít i lékárna, bývá to napsaný na dveřích ordinací u obvoďáka dospělí a u pediatry dětská. Jinak mám pocit, že síť Dr. Max lékáren dnes dopoledne má otevřeno.
No ja bych zkusila ten Kaufland nebo Interspar apod., my kdyz byli tady na pohotovosti, tak tam mela v nemocnici v sobotu lekarna treba zavreno…samy nas doktorky poslaly do Kaufu ![]()
V OC bude určitě otevřená do té doby, než zavřou ostatní obchody.
Odkud jsi? U nas (HK) jede nemocnicni lekarna nonstop (v arealu fakultni nemocnice na zazvoneni) a pak lekarna v Kauflandu nebo Tescu, ale ty bych tipla jen dopolko.
@akcinaj píše:
@LuciElle174 ty jo kde bydlíš, že mášdo většího města 80 kmjinak přeji dětem brzké uzdravení
V tom městě mají přinejhorším OC, já tu mám jen Vimperk a Kaufland v Prachaticích…
Jinak jsem z díry u německých hranic ![]()
Noc jsme měli pořádně rušnou, obě děti mi řvaly, plný nosy, kašlaly a dusily se, byla jsem vzhůru do 5 do rána a střídala se u nich. Nevíte kde dneska můžu sehnat odsávačku na vysavač a nějaké léky? Jsem z vesnice, poblíž žádné velké město. Myslíte že lékárna u nemocnice bude otevřená? Popřípadě pohotovost?