Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V OC bude určitě otevřená do té doby, než zavřou ostatní obchody.
Odkud jsi? U nas (HK) jede nemocnicni lekarna nonstop (v arealu fakultni nemocnice na zazvoneni) a pak lekarna v Kauflandu nebo Tescu, ale ty bych tipla jen dopolko.
@akcinaj píše:
@LuciElle174 ty jo kde bydlíš, že mášdo většího města 80 kmjinak přeji dětem brzké uzdravení
V tom městě mají přinejhorším OC, já tu mám jen Vimperk a Kaufland v Prachaticích…
Jinak jsem z díry u německých hranic ![]()
Poslala jsem chlapa do Kauflandu, tak uvidím jak pořídím.. ![]()
@Ily píše:
U nemocnice by měla byt, ale měla bys mít doma alespoň základní léky
Starší bere ACC sirup a Nurofen na teplotu, na mladšího nemám nic, ještě nebyl nemocný.
Ten má jen Nurofen na teplotu. A doma mám velkou mořskou vodu pro děti, ale bez nástavce, takže je mi to k prdu
Jinak Dithiaden, kapky na zánět spojivek a takovéhle věci mám, jen ten sirup pro mladšího a odsávačku, kterou jsem vyhodila ![]()
@JayLee Tak my jsme hodně velké město a lékárna v nemocnici určitě ve svátek a víkend otevřeno. Pohotovosti jak bývaly už nejsou.
@LuciElle174 ahoj, kdyby manzel nepochodil, tak bych se zkusila zeptat po kamaradkach, pribuznych nebo sousedech
Tak to vzdy reeim ja, pokud nemam moznost nekam vyrazit…
@JayLee ještě jsem nic nepila a už mi vypadlo takové důležité slovíčko: nemají. Mají zavřeno. ![]()
Tak jak jste pořídili? Sehnal manžel něco? Půjčila bych ti odsávačku na vysavač i nějaké léky doma máme. Ale jsme taky od vás daleko. ![]()
Kaufland uspěl
Jinak mi kamarádka půjčila odsávačku, než mi jí manžel dovezl
Moc díky za rady ![]()