Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojí holky!!!
poradí mi někdo? S přítelem pracujeme krátký dlouhý týden. ( pro ty co nevědí 15 dní v měsíci 12 hodin denně- pravidelně)Přítel tak začal pracovat celkem nedavno, co se společného času spolu týká tak super. Máme volno i práci ve stejné dny.
Bohužel na tom je bit náš pes. A když jsem začala pozorovat že místo přivítání když přidu domů je vystrašený malý klubíčko chlupů, proto že udělal loužičku. A to přesto že ho pochopitlně nijak netrestám. Řekla jsem si dost! Rozhodla jsem se tedy sehnat slečnu na venčení psa když nejsme doma na odpolední venčení.
Co jsme koukala na nabídky, tak existují i agentury ale buď mi odepsali že v naší lokalitě nevenčí a nebo za opravdu šílené častky a to prpotože že si z odměny pro slečnu berou 30%..minimálně..za sprostředkování..
Našla jsem slušně mile vyhlížející inzerátky kde studetky nabízejí tuto službu.
Ale to obnáší to dát někomu klíče od bytu říct mu kdy nejsme doma, tudíš mu svěřit vlastně majetek a psa. Myslíte že je možné sepsat na venčení psa smlouvu jako na práci? Vubec se v tom nevyznám, smlouvy jen podepisuji nepíšu. Co by tam mělo být a pomůže mi taková smlouva?..A co když se psovi něco na procházce stane kdo to bude hradit? Koukala jsem že existuje pojištění pro psi co si o tom myslíte?
Děkuji za cokoliv!!
![]()
Ahoj, teda já bych z něčeho takovýho měla strach. Pokud přes agenturu, tak bych to ještě asi riskla, ale svěřit nějaký mladý holce klíče od bytu a dát jí volný prostor, to bych se fakt bála. Klidně vás může vykrást, nebo někdo, s kym je spolčená. A smlouva je v tomhle případě k ničemu, pokud by tě vykradla, tak co? Smlouva by ti v ničem nepomohla ![]()
Co se týče toho pojištění psů tak něco takovýho existuje, je to nějaký pojištění odpovědnosti za psa, ale podrobnosti nevím. Co takhle aby vám venčil nějaký známý nebo někdo z rodiny? Ale to už jste asi promysleli, že? ![]()
Právě, že se toho taky bojím a bohužel bydlíme daleko odevšech mno..Už jsem kontaktovala jednu holčinu přes agenturu s tím že když bude vse v poho pár měsícu. Asi s agenturou skončím a bdu s esní domlouvat přímo a ještě teda moje velké díky patří jedné z vás co s emi do soukromé zprávy i nabídla!!