Venira krásná prsa??

23.10.22 12:06

Venira krásná prsa??

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás má zkušenosti s tímhle doplňkem stravy. Jestli to opravdu funguje a jestli to za ty peníze opravdu stojí? Vidím na to všude reklamy, ale chci se prvně zeptat tady vás.:) Používám Veniru vlasy, nehty, pleť a musím říct, že jsem spokojená, tak bych chtěla vyzkoušet i tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35872
23.10.22 12:18
@DuleziteProsim píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás má zkušenosti s tímhle doplňkem stravy. Jestli to opravdu funguje a jestli to za ty peníze opravdu stojí? Vidím na to všude reklamy, ale chci se prvně zeptat tady vás.:) Používám Veniru vlasy, nehty, pleť a musím říct, že jsem spokojená, tak bych chtěla vyzkoušet i tohle.
Žádný doplňky stravy ti neudělají hezčí nebo větší prsa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
23.10.22 12:25

Žádný doplněk stravy Ti nevytvoří hezčí prsa. Žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
23.10.22 13:20

Posiluj prsní svaly a občas si dej pivo a bude to téměř zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
23.10.22 13:22

Nechapu jsk si muže nekdo myslet ze si doplňkem stravy vymodeluje kozy ala Kubelková, navíc jsou to jenom kozy..nic tolik podstatného abych kvuli tomu něco žrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12613
23.10.22 15:08
@DuleziteProsim píše:

Dam radu :D, mam hodne velka prsa a pevna. Jako holka a puboska jsem cele detstvi milovala kyselo z kvasku, snedla jsem desitky litru..takze mozna :think:, segra ktera se cpala kyselem tez je po tom udajne genialni i kdyz prsa ma jen trojky :mrgreen:. Neni to z me hlavy ale z hlavy mamy kdyz jsem si pujcovala svateb.saty a do zadnych se skrz vnady nevesla..pry po kom to mas..to snad to kyselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová