Ventilační trubičky a výtok

Anonymní
12.12.22 14:17

Ventilační trubičky a výtok

Ahoj, dcera byla před měsícem na zavedení ventilačních trubiček do uší. Vše bez problému. Teď mela týden rýmu a vrátila se mi ze školky s tím, že ji teče z ucha. Je možné, že tekutina po rýmě takto sama vytéká? Představuju si to tak, že tím, že má ucho otevřené, nemůže dojít k městnání a vzniku zánětu. Nic ji nebolí, teplotu nemá. Jde mi o to, zda s ní mám jet hned na pohotovost nebo není nutné jet hned na ORL. Mají některé maminky, co mají děti s grometkami podobnou zkušenost? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3747
12.12.22 15:24

Ma zanet stredniho ucha. z usi ji tece, protoze tam ma grometky. jed na ORL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.4.26 07:08

Ahoj maminky syn 23 měsícu ma Od ledna zavedene trubičky, v breznu 28.3 jsme jeli na pohotovost a našli mu zanet středního ucha+ strepkok no byli jsme tam 10dnu mel antibiotika do žil a pak po 10 dnů jsme sli domu a dali nám na 4 dny, dneska je to 5 den co jsem doma a včera mu malinko vyteklo něco ale netece a nesmrdi to a syn je ok..jenže v sobotu letim do Česka… je pravda že ma rymu ale to je vše, vysavam mu nos tak jestli to není stoho🫣prosím máte to tez někdo děkuji klidně mi napište nám whatsapp moje Číslo je Rumunsky 0040759688216 budu čekat na odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí