Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ma zanet stredniho ucha. z usi ji tece, protoze tam ma grometky. jed na ORL
Ahoj maminky syn 23 měsícu ma Od ledna zavedene trubičky, v breznu 28.3 jsme jeli na pohotovost a našli mu zanet středního ucha+ strepkok no byli jsme tam 10dnu mel antibiotika do žil a pak po 10 dnů jsme sli domu a dali nám na 4 dny, dneska je to 5 den co jsem doma a včera mu malinko vyteklo něco ale netece a nesmrdi to a syn je ok..jenže v sobotu letim do Česka… je pravda že ma rymu ale to je vše, vysavam mu nos tak jestli to není stoho🫣prosím máte to tez někdo děkuji klidně mi napište nám whatsapp moje Číslo je Rumunsky 0040759688216 budu čekat na odpovědi
Ahoj, dcera byla před měsícem na zavedení ventilačních trubiček do uší. Vše bez problému. Teď mela týden rýmu a vrátila se mi ze školky s tím, že ji teče z ucha. Je možné, že tekutina po rýmě takto sama vytéká? Představuju si to tak, že tím, že má ucho otevřené, nemůže dojít k městnání a vzniku zánětu. Nic ji nebolí, teplotu nemá. Jde mi o to, zda s ní mám jet hned na pohotovost nebo není nutné jet hned na ORL. Mají některé maminky, co mají děti s grometkami podobnou zkušenost? Děkuji