Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No ja mam zkusenosti jen s lebou s dospelymi…kolik je synovi? Co na to pediatricka? Byli jste na orl? Co vam k tomu rekli? Kontrolovali mu ty mandle, kdyz byl uplne zdravy? Dcera mela podobny problem pri dlouhe ryme a nabehu na zanet stredniho ucha, na vysetreni mela hodne zvetsenou mandli a i problemy se sluchem..na kontrole jsme byli dle pokynu asi az po mesici a pul a meli jsme jistotu, ze je zdrava a mandle uz byla normalni a sluch v poradku
Dobrý den má někdo zkušenosti s léčbou spánkové apnoe u dospělých? Je mi 32let
mám potvrzenou spánkové apnoe jsem objednán do spánkové laboratoře bojím se že budu na přístroji do konce života je nějaký způsob se z toho dostat třeba operativně předem děkuji za info..
@Josef67 píše:
Dobrý den má někdo zkušenosti s léčbou spánkové apnoe u dospělých? Je mi 32let
mám potvrzenou spánkové apnoe jsem objednán do spánkové laboratoře bojím se že budu na přístroji do konce života je nějaký způsob se z toho dostat třeba operativně předem děkuji za info..
Zdravím, je mi 35 a s apnoe se léčím dva roky. Mám masku a je to v pohodě. Sice jsem si zvykala asi dva týdny, ale teď už si spánek bez masky nedovedu představit. Ze začátku jsem si kupovala purifikovanou destilovanou vodu, protože jsem měla pocit, ze vzduch z masky je moc suchý. Mám i aplikaci, kde sledují výsledky. Není se čeho bát, ráno vstanete svěží a odpočinutý.
Do operace bych nešla, je to velké riziko.
Dobrý večer, chci se zeptat jestli někdo máte zkušenosti se- Spánková apnoe?
Syn po prodělání anginy a následném zánětu středního ucha má problémy s dechem při spaní… Těžko se mu dýchá, vynechává dech, mluví ze spaní, potí se při spaní, přes den je dost unavený.. hlavně ráno po probuzení.
Co jsem tak četl, tak to vypadá na spánková apnoe.
Pomůže při tom to odstranění nosních mandlí? Které ho čekají v blízké době? Má je extrémně zvětšené.. Nebo ke to jinak léčitelné?
Děkuji