Akutní bronchitida - Ventolin

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
9.12.13 22:02

Ahoj holky, potřebuji uklidnit. Právě jsme přijeli s malým z nemocnice, diagnostikována akutní bronchitida…bez teplot, CRP negativní…dostal na noc Ventolin 2×co 2 hodiny…pokud to ráno na kontrole nebude lepší, tak si ho tam nechají. Mám ho celou noc sledovat…
Už to má od soboty večer, bral Spiropent, myslíte si, že se to může ještě zhoršit? Nebo, že může zabrat ten Ventolin tak, aby jsme tam nemuseli zítra zůstat?
Samozřejmě, když nás tam budou chtít nechat, tak tam zůstaneme o tom žádná, ale nemám s tím žádnou zkušenost a hrozně se bojím, že budu muset v noci volat sanitku :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.12.13 22:07

@Teruna000 foukej tak jak máš, je to opruz, budeš unavená ty i malej, ale mělo by to být ok. my foukali po třech a pomohlo to. Ale je to individuální. Přeju a´t je brzy dobře :hug:

• Citovat
  • Upravit
65265
9.12.13 22:07

Ventolin je dobrý snad zabere a nebudete muset byt v nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
9.12.13 22:09

Děkuju holky, ještě teď se klepu…běhali jsme po lékárnách a nikde neměli tu masku pro miminka :-( naštěstí mě zachránila sousedka, která ji měla…jinak nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
9.12.13 22:10

@Teruna000 no my ji taky měli na objednání
Hlavně ze mate a můžete „foukat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.12.13 22:13

@Teruna000 masku pro miminka nepotřebuješ, stačí dát to foukátko k pusince.. alespoň tak jsme to dělali s malou v nemocnici ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
9.12.13 22:13

@Teruna000 tak hlavně že jste ji sehnali, a kdyby ne tak nemocnice by vám ji půjčila/dala. Ráno napiš co a jak, už si běž lehnout ať si aspoň trošku odpočineš.

• Citovat
  • Upravit
4254
9.12.13 22:14

Ještě bych doporučila zvýšenou polohu a zvlhčovat vzduch - mokré pleny kolem postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
9.12.13 22:14

Ventolin určitě zabere, neboj. Taky máme od minulého týdne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
9.12.13 22:16

@Teruna000, neboj, to bude v pohodě - kdyby měli doktoři pocit, že je nějaké zhoršení pravděpodobné, rozhodně by Tě s takovým mrnětem domů neposlali. Ventolin je dobrý, dceři hodně pomohl. Foukej podle instrukcí a určitě to zvládnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
9.12.13 22:17

@madi mě na ní dali i poukaz, ale lékárna v nemocnici už byla zavřená a v jiné lékárně to neměli. A i ta slečna v lékárně mi říkala, že to nenatáhne tolik, jak by měl bez té masky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.12.13 22:18
@Teruna000 píše:
Ahoj holky, potřebuji uklidnit. Právě jsme přijeli s malým z nemocnice, diagnostikována akutní bronchitida…bez teplot, CRP negativní…dostal na noc Ventolin 2×co 2 hodiny…pokud to ráno na kontrole nebude lepší, tak si ho tam nechají. Mám ho celou noc sledovat…
Už to má od soboty večer, bral Spiropent, myslíte si, že se to může ještě zhoršit? Nebo, že může zabrat ten Ventolin tak, aby jsme tam nemuseli zítra zůstat?
Samozřejmě, když nás tam budou chtít nechat, tak tam zůstaneme o tom žádná, ale nemám s tím žádnou zkušenost a hrozně se bojím, že budu muset v noci volat sanitku :-(((

Nas nejmensi to mel taky, bylo mu sedm tydnu. Mel Spiropent, pak Ventolin, vzdycky se mu po nem ulevilo. A po kazde inhalaci je dobre delat dechova cviceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.12.13 22:19

2. Cast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
9.12.13 22:21

@K-Black určitě napíšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.12.13 22:22

@Teruna000 tak lepší to určitě je, ale u nás se můžou obě děti zvencnout, jakmile tu masku vidí. ale ty máš prtě, tak to ještě protestovat tolik nebude ;)
@Baba přesně tuhle stránku jsme dostali v nemocnici, učili mě tam tyhle masáže, ty jsou fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA