Ventolin a bronchitida u 3,5 měsíčního miminka

30928
31.1.19 08:47

Téměř okamžitě. Ale do zítra bych ještě pockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3198
31.1.19 09:00

@Lump já měla teď v pondělí to samé, ráno nám dal doktor ventolin a že mám dávat 3× denně, s tím, že to má zabrat hned, kdyby se to nelepsilo, jet do nemocnice. Odpoledne jsme jely. Přišlo mi, že se nezlepšila a nechtěla jsem pak plašit v noci. Tam pak bylo výrazné zlepšení během pár hodin, ale taky tam dostávala ventolin mnohem častěji.
Jestli se od včera malý nezlepšil, tak bych do té nemocnice jela, ať si ho poslechnou a rozhodnou, jestli je to na hospitalizaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.1.19 09:06

U dcerky ten Ventilin nezabíral úplně hned, ale hlavně aby tam nebylo zhoršení… My jsme chodili třeba po dvou dnech k dr. na přeposlech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.1.19 09:42

Pokud se nelepší, jela bych do nemocnice. Muze se horsit a ty to bez poslechu nepoznas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.1.19 09:54

Po pár dnech. Ale proč do nemocnice? Snad doktorce na poslech, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
31.1.19 10:09
@jenny.fields píše:
Po pár dnech. Ale proč do nemocnice? Snad doktorce na poslech, ne?

Doktorka tam právě dnes a zítra není, proto nám řekla, že máme popřípadě jet do nemocnice. Když, se to zlepší, přijít v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.1.19 10:16
@Lump píše:
Doktorka tam právě dnes a zítra není, proto nám řekla, že máme popřípadě jet do nemocnice. Když, se to zlepší, přijít v pondělí

aha :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.19 10:19

U ročního dítěte jsme měli dávkování každých 6 hodin 2× dychnout. Zabíralo nám to postupně. Spíš se mu lépe dýchalo a lépe vykašlal hleny, nebylo to, že by po dýchnutí přestal kašlat. Pokud se vám to nebude líbit, tak zajeďte, je možné, že vám upraví dávkování. Starší syn je astmatik, když ho to chytne, tak má ventolin 3× po 20 ti minutách za sebou, pak po hodině a když je lépe, tak se intervaly prodlužují. V nemocnici mimčo poslechnou a podle toho nadávkují ventolin tak, aby pomohl co nejlépe. Samozřejmě je malinký, tak sami žádné experimenty nezkoušejte. Píšu to spíš proto, že jde ten ventolin nadávkovat i víc, když je potřeba, ale musí vám to určit lékař. Je možné, že třikrát denně to nestačí.

• Citovat
  • Upravit
3198
31.1.19 10:22
@Lump píše:

Jeď do té nemocnice, ať si ho poslechnou. Je ještě fakt maličký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
31.1.19 11:00

Nakonec pojedu, nedá mi to, díky za reakce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
31.1.19 11:02
@Lump píše: