Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady si můžeš vybrat jaký chceš, maj jich tolik že máš na dopoledne co dělat ![]()
Nejlepší jsou silikonový, v jednom kuse, bez nějakých záhybů a výstupků. Mrkni na aukro. Kupovala jsem tam asi za 300,– ![]()
@Jančakecalka a ty z DM jsou silikonový, nebo ne? mají tam tuším jen ten jeden druh, je to tak?
@lachtanek11 píše:
@Jančakecalka a ty z DM jsou silikonový, nebo ne? mají tam tuším jen ten jeden druh, je to tak?
Jo, mají tam jen jeden druh, ale jsou dobrý
A jsou silikonový ![]()
Já bych si je teda rozhodně na aukru nekoupila.
zkus zdravotnické potřeby, nebo lékárnu - pod pojmem vaginální kuličky - určitě vybereš a budeš spokojená. ![]()
Které kuličky byste mi doporučili z těchto dvou typů - nemohu se rozhodnout, máte s nimi některá zkušenost:
Tak jsem koupila Odeco - Gemma a budu je vracet, protože místo deklarovaných 130g měli pouze 76g. Jinak jsou ale pěkné.
Ahoj holky, má tu některá zkušenost s těmito kuličkami? http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…cinate-pink/ Chci je zkusit jak ze zvědavosti tak i na posílení pánevního dna. Myslíte, že je lepší začít s malýma nebo velikost 3,6cm nevadí? Jaké máte zkušenost s venušinýma kuličkama? Pomohly posílit pánevní dno, nevypadávaly vám?
Nechci investovat do nich moc peněz, když ještě ani nevim, zda mi venušiny kuličky sednou ![]()
Ahoj holky, obnovují diskuzi, doporučíte nějaké Venušiny kuličky na zpevnění pánevního dna? Pochopila jsem, že se často doporučují fun factory, ale průměr 3,5 se mi zdá strašně moc… Nejsem po přirozeném porodu ale pánevní dno určitě nemám posílené tak jak bych chtěla. Díky za tipy
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovují diskuzi, doporučíte nějaké Venušiny kuličky na zpevnění pánevního dna? Pochopila jsem, že se často doporučují fun factory, ale průměr 3,5 se mi zdá strašně moc… Nejsem po přirozeném porodu ale pánevní dno určitě nemám posílené tak jak bych chtěla. Díky za tipy
To me zajima taky, kdysi dovno jsem si kuli ky koupila, ale byly asi velke, protoze byly tezke, tlacily..ale problemy s panevn.dnem mam take a siklo by se to..v
Ahoj všem maminkám po porodu, určitě některá trpí po porodu a cévkování na občasný únik moči. Gynekologem mi byly doporučeny venušiny kuličky protože pravidené cvičení a posilování pánevního dna nepomohlo (rok po porodu). No ted jaké ale, v tomhle nemam zkušenost. Chtěla bych něco kolem 500kč. Děkuji