Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No kestli jsi to nebyla ty ani přítel, tak fakt leda ta sousedka. A dcera se k ní opravdu nijak dostat nemohla?? Třeba má teď nastřádáno „pod matraci“
Nebo se k vám v noci někdo vloupal a dokonale zahladil stopy, ale to už jsou fakt spíš konspirační teorie. ![]()
Straka? Lítaj všude… ![]()
A dcerka je nemohla nějak vyklepat a schovat? Co vidím u toho našeho, tak v tomhle věku by toho jistě schopen byl, kdyby se to dalo nějak vyšťourat…
@Anonymní píše:
@marrlinka cokoliv jen ten duch neeee… bojím se
tak to vidim na sousedku nebo vasi malou vynalezkyni ![]()
@Popokatepetla dcera ne, je to na poličce a ona se jen teď učí chodit a tak vysoko se nedostane… hlavně to byla plechovka, ty peníze v ní šíleně rachotily, hned bych jí slyšela… ![]()
Rada jedina. Do kasičky dát peníze a vymyslet proc by k vám sousedka mela jít když má klíče
třeba ji zavolat az budete pryc aby se šla podivat ze si nejsi jista zda si vypla třeba žehličku
Sousedka koupila stejnou, dala do ní dvě mince a v nestřežené chvíli je vyměnila…
Případně v noci na svatého Jána přiletěli ufoni a přenesli obsah kasičky k sobě do lodi… ![]()
@hanča74 píše:
Rada jedina. Do kasičky dát peníze a vymyslet proc by k vám sousedka mela jít když má klíče
třeba ji zavolat az budete pryc aby se šla podivat ze si nejsi jista zda si vypla třeba žehličku
jo, tak nějak bych to udělala ![]()
Hmm takže vylučovací metoda - ty ne, přítel ne, malá ne - a zbývá sousedka
dala bych kameru do bytu a řekla jí třebas že jedeme na víkend k rodičům a pozorovala co se bude dít
. Teda já jsem napnutá, pak napiš jak to dopadlo ![]()
@radkka píše:
Přítel a stydí se to přiznat, v šoku zalhal
To je taky dost pravděpodobný..vybílit dítěti kasičku, taky to na sebe neprásknu ![]()
Právě bych chtěla otestovat, jestli to byla ona…
už jenom to, že nám tady někdo očumuje ten náš bordel mě irituje… ![]()
@Anonymní píše:
Právě bych chtěla otestovat, jestli to byla ona…už jenom to, že nám tady někdo očumuje ten náš bordel mě irituje…
no hnusný pocit, ale jak je tu další teorie, že by to byl chlap
tak jde o to jestli by to měl zapotřebí
Ahoj všem,
řeším záhadu zmizelých peněz z kasičky naši holky… všechny konspirační teorie jsou vítány…
Koupila jsem na jaře dceři (teď 15 měsíců) kasičku a naházela do ní několik padesátek, i menší hodnoty, celkově min. 500,– kč… přítel říkal že vhodil asi 70,–kč… no a kasička byla celou dobu na poličce, jenom asi 2× se s ní dcera hrála, ale moc jí to nebavilo a žádné peníze nevypadly…
a v pátek jsem se dostala do situace, kdy jsem chtěla něco koupit, bankomat na sídlišti není a do města daleko, tak jsem si řekla že pinzetkou něco vyberu…
povedla se padesátikoruna a já byla šťastná a snažila se vytáhnout další… ale furt tam lítala jenom dvacka a bylo mi to divné, myslela jsem že tam je nějaké bezpečnostní hrdlo, nebo tak něco… a řekla jsem si že těch pár kaček za plechovou kasičku oželím a otevřu jí otvírákem a tak se stalo… a čuměla jsem jako blázen, protože tam byla opravdu jenom ta dvacka a pár drobných, celkově asi 80kč…
hned jsem volala příteli jestli něco vybíral ale říkal že ne a vlastně jsem pořád doma s ním, takže bych to slyšela… návštěvy k nám nechodí, předěláváme byt a nevypadá to tady nijak hezky… no a jediné klíče má sousedka, kdyby náhodou jsme se vymkli… ale nejde nám to do hlavy, jestli by toho byla schopná, přijít sem a okrádat naší holku, kterou i několikrát u sebe doma hlídala… má sice finanční problémy, ale tohle?
každopádně mi vadí už jenom ta představa, že mi tady někdo šmíruje po bytě…
nebo jsem vážně paranoidní?
Nebo jsem náměsíční a vybíráme peníze já nebo přítel? Já fakt nevím co si myslet… nejraději bych vymyslela nějak fígl jestli je to ta sousedka…