Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
potřebuji se spíš vykecat než poradit. Jsem pekelně vytočená. Dnes jsem byla v práci. Pracuji jako recepční/ostraha objektu. Odpoledne zastavilo kousek od daného baráku a následně začalo hořet auto. Ze dvou baráků jsme tam donesli hasičáky. Ten „můj“ byl použit jako druhý a jen zčásti, pak už dojeli hasiči. PČR mi dovolila si to vyfotit, aby mi vedení věřilo. Můj vedoucí OK, že asi tedy stačí, nedali mi žádnou zprávu, nechtěli OP. Jenže správce objektu rozhodl, že potřebuje papír. Tak jsem se po práci sebrala a došla na služebnu, kde mi řekli, že jelikož auto hořelo z důvodu stáří, nic o tom nesepsali a mě žádný potvrzení nedaj
Že to jedině potvrdí telefonicky(na krizové lince). Takže reálně hrozí, že doplnění hasičáku zaplatím ze svého. Je toto normální? Já pomůžu PČR k likvidaci problému a oni toto? nechápu ![]()
edit: doplnila jsem do věty že šlo o auto
Příspěvek upraven 05.07.14 v 20:35
@Liren normální to není - trvej na tom, aby Ti dali potvrzení - máš na to nárok. BYli tam aji hasiči, potvrzení můžeš získat i od nich. Ale nechápu tedy zaměstnavatele ![]()
@martina.se já se tam s nima dohadovala asi deset minut a trvali si na svém, já mám zítra další dvanáctku a musím se taky vyspat a ne být do noci na služebně
hasiči, ti by mohli, to mě nenapadlo, děkuju, no můj šéf v pohodě ale ta správcovská firma je děs ![]()
Šla bych za hasičema, třeba bych si zjistila od PČR odkud vyjížděli a ono ti to dají, no ono na tvé pozici, pokud hlídáte někomu budovu jako externí firma, je to těžké, zadavatel platí velký prachy firmě a ta svým lidem prdlačku, znám to, moje máma taky takto pracuje a co se občas dozvím
![]()
@myšák1187 ty hasiče zítra zkusím, snad budou vstřícnější nej policie ![]()
Manžel (hasič) říká, že nejjednodušší bude zajít na požární stanici, ze které vyjeli přivolaní hasiči a ti Vám to potvrzení rádi dají. Musí mít zaprotokolované, že hasil i někdo jiný ![]()
@Gabulle píše:
Manžel (hasič) říká, že nejjednodušší bude zajít na požární stanici, ze které vyjeli přivolaní hasiči a ti Vám to potvrzení rádi dají. Musí mít zaprotokolované, že hasil i někdo jiný
to by bylo super, děkuji za info
Mně stačí, když manžel doma líčí průběh požáru či nehody, kdy policie je totýlně neschopná a spoustu věcí jen zdržuje.
Příště až bude okolo hořet tak donesu kýbl vody
jinak všem díky, jsem sama doma, tak jsem si potřebovala ulevit a „vykecat“ se ![]()
@Gabulle píše:
Mně stačí, když manžel doma líčí průběh požáru či nehody, kdy policie je totýlně neschopná a spoustu věcí jen zdržuje.
no kdyby tam bývali jeli z té služebny kde jsem byla jako první, tak by mi asi pomohli, tam byli hrozně hodní, ale tady to vypadalo, že maj moc práce tak na mě kašlou ![]()
Nebylo to u I. P.Pavlova? Dneska jsme jeli okolo a stálo tam auto, vypadalo to, že mu expolodoval motor
![]()
Policie ti nemůže dat zadny potvrzeni, když událost vubec nevede v evidenci-jediny misto, kde je to nahlaseny, je na tísňové lince, kam se po vzniku události volalo. Uvědomte si, ze policie je tu proto, aby pri techto udalostech zmapovala, zda se nejedna o tr. čin, přestupek, či jine protiprávní jednání. Pokud se nejedna a jde pouze o technickou závadu, resi si vec hasiči po sve linii, tzn. odborníci, kteří mají reseni techto událostí v kompetenci.Asi tezko by například nekdo čekal, ze pokus o sebevraždu, kde asistuji hasiči, budou take hasiči vyšetřovat…Prostě pokud chceš potvrzeni o požáru, logicky půjdeš za hasičema, stejne jako kdyz si zlomis nohu, půjdeš na chirurgii a ne na orzopedii… ![]()
@terkamo píše:
Nebylo to u I. P.Pavlova? Dneska jsme jeli okolo a stálo tam auto, vypadalo to, že mu expolodoval motor![]()
jj bylo, jsi jasnovidec? ![]()
Tak jsem volala na dané hasiče, byli moc milí, zpráva určitě budoe a prý by měli i doplnit ten hasičák ![]()