Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer (spíše noc) ![]()
Prosím, mám velmi důležitý dotaz na maminky, které bydlí v těchto obcích - Kvilda, Vimperk, Kašperské hory a blízké okolí…zítra odjíždíme na 14dní na dovču do Kvildy, a před chvílí jsem při balení zjistila, že máme prasklou duši u kola kočárku
Vzhledem k tomu, že zítra (sobota 5.7.) je svátek, tak nemůžeme zaběhnout do cykloservisu u nás ve městě (už jsme tam byli se stejným problémem 2×, a v pohodě vyměnili). Proto se chci zeptat, zda ve vypsaných obcích je schopný cykloservis, který by nám v pondělí vyměnil tu prasklou duši??? Kočárek je pro naší dovolenou docela důležitý, i když máme v záloze krosnu a Manducu.
Děkuji za pomoc ![]()
@suongd píše:
@zoubky V K. H. Si myslim, ze nic takoveho nenajdete…
Díky. A v tom Vimperku? Na netu jsem našla jeden cykloservis, ale jak zjistit, dza mění i u kočárku? Asi budeme objíždět v pondělí města…ach jo, to zase začíná dovča ![]()
Jsem z Vimperka a cykloservis dva Marek a Klematec. Jinak se tady daji menit duse u kocaru v pneuservisu Barum ![]()
Ve Vimperku jsou taky a v Kvilde je myslím taky jeden. Ale jistá si nejsem
@hafana píše:
Jsem z Vimperka a cykloservis dva Marek a Klematec. Jinak se tady daji menit duse u kocaru v pneuservisu Barum
Děkuji. pneuservis BArum? Díky, jdu dohledat
@hafana Přímo pneusevis Barum nemohu na netu najít, nemáte odkaz? Díky
Ve Vimperku se obraťte na ten Marek sport - je mimo centrum, nebo u centra na Klemu ale jestli dělají i kočárky to nevim
Tak to bylo mnohem lepší, než jsme čekali - v neděli jsme v Kvildě našli sport, kde jsme koupili duši na kočárkové kolo a a v jeho bratrském cykloservisu nám jí nasadili a dali vše do pohody
I tak díky všem za tipy a pomoc ![]()