Kvilda, Vimperk, Kašperské hory - cykloservis

17226
4.7.14 23:42

Kvilda, Vimperk, Kašperské hory - cykloservis

Dobrý večer (spíše noc) :mavam:
Prosím, mám velmi důležitý dotaz na maminky, které bydlí v těchto obcích - Kvilda, Vimperk, Kašperské hory a blízké okolí…zítra odjíždíme na 14dní na dovču do Kvildy, a před chvílí jsem při balení zjistila, že máme prasklou duši u kola kočárku :,( :zed: Vzhledem k tomu, že zítra (sobota 5.7.) je svátek, tak nemůžeme zaběhnout do cykloservisu u nás ve městě (už jsme tam byli se stejným problémem 2×, a v pohodě vyměnili). Proto se chci zeptat, zda ve vypsaných obcích je schopný cykloservis, který by nám v pondělí vyměnil tu prasklou duši??? Kočárek je pro naší dovolenou docela důležitý, i když máme v záloze krosnu a Manducu.
Děkuji za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
651
4.7.14 23:49

@zoubky V K. H. Si myslim, ze nic takoveho nenajdete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.7.14 23:51
@suongd píše:
@zoubky V K. H. Si myslim, ze nic takoveho nenajdete…

Díky. A v tom Vimperku? Na netu jsem našla jeden cykloservis, ale jak zjistit, dza mění i u kočárku? Asi budeme objíždět v pondělí města…ach jo, to zase začíná dovča :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
5.7.14 00:26

Jsem z Vimperka a cykloservis dva Marek a Klematec. Jinak se tady daji menit duse u kocaru v pneuservisu Barum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
5.7.14 07:15

Ve Vimperku jsou taky a v Kvilde je myslím taky jeden. Ale jistá si nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.7.14 07:24
@hafana píše:
Jsem z Vimperka a cykloservis dva Marek a Klematec. Jinak se tady daji menit duse u kocaru v pneuservisu Barum :)

Děkuji. pneuservis BArum? Díky, jdu dohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.7.14 07:28

@hafana Přímo pneusevis Barum nemohu na netu najít, nemáte odkaz? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
5.7.14 09:03

Ve Vimperku se obraťte na ten Marek sport - je mimo centrum, nebo u centra na Klemu ale jestli dělají i kočárky to nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.7.14 22:00

Tak to bylo mnohem lepší, než jsme čekali - v neděli jsme v Kvildě našli sport, kde jsme koupili duši na kočárkové kolo a a v jeho bratrském cykloservisu nám jí nasadili a dali vše do pohody :pankac: I tak díky všem za tipy a pomoc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová