Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě si muž vybral (jsem dvojka), vedle stála ta co je na prvním obrázku ale v hlavě měla na*ráno, a o tom to je ![]()
Já nejsem sice chlap, ale podle mě mají chlapi raději štíhlé ženy. Vidím to ve svém okolí. Většina chlapů má štíhlou manželku nebo partnerku ![]()
Řekla bych, že je to individuální. Každému něco jiného. Je fakt, že chlap může mít hubenou holku a přitom koukat po baculatější a naopak. Za mě ani jedno. Nelíbí se mi obézní holky, ani vychrtlé. Něco mezi tím. Líbí se mi zpevněné holky, co rády sportují /ne kulturistky/ a je to na nich vidět. No a když se přidá správné charizma, je to ideální kombinace asi ![]()
Nejsem chlap, takze jen za osobu, co se pouze otaci, tak jasne, ze se otocim za stihlou, i kdyz tahle je na me az moc, baculka se mi taky libi a kor kdyz to umi nosit, otocim se taky, pokud ma prosoupane tenisky, mastne vlasy a flekate tricko, tak nemam duvod se otacet, tak samo, kdyby takhle,,upravena" byla ta stihla
jen pokud se jedna o prvni pohled ovsem, ve skutecnosti muze byt ta stihla hloupa koza a baculka muze byt neuveritelna osobnost…z pohledu chlapa, si myslim, pouze domnenka…ta stihla muze lezet jak prkno a byt k nicemu a baculka se muze luxusne rozparadit, asi neni jednoznacna odpoved ![]()
No ta prvni fotka mi prijde moc. podle me neco mezi, ale spis stihlejsi
Můj chlap by ti řekl, že slečna na fotce číslo jedna by byla dobrá tak na zaparkování kola, možná i babety. Nelíbí se mu vychrtliny a na mě je ta jednička už moc hubená, líbí se mi štíhlost, ne vychrtlost. Takže jesatli jedna nebo dva, tak dva
Příspěvek upraven 04.07.14 v 21:00
A mě se moc líbí oplácané ženské, přesto mám partnerku vyhublou, hubne sama od sebe, potvora ![]()
Myslím že muži mají rádi štíhlé ženy, ale ne zase nějaké vychrtliny (ten první obrázek tam mi přijde až moc hubená).
Na základce jsem patřila k první fotce, trošku extrémnější hubenost a bylo to hrozný. Nerada na to období vzpomínám, lidi mě občas obviňovali, že trpím anroexií a já přitom žrala jak kyselina a ne ty kila nabrat, byla jsem zoufalá, ale tenkrát byla asi jiná doba. Dnes by mi to spalování možná zaviděli.
Po porodu mám konečně zadek a prsa, i když si na to teda moc nemůžu zvyknout
po těch letech
Takže za mě něco mezi, dvojka je hezká, jen to nějaký ženský prostě neuměj prodat
Zenska ma mit prsa a zadek, to. neznamena, ze musi mit nustne 100kg. Slecna na fotce c.1 ma postavu 14ti lety holky a to se nelibi ani me a nastesti ani memu manzelovi. Zenska ma vypadat jako zenska, ne jako holcicka, proboha..
Ta první není hubená ale vychrtlá
Řekla bych, že ideál je tak mezi těma dvěma. Ale já jsem spíš dvojka a stížnosti doma neslyším ![]()
Slýchám to dnes a denně. Chlapy mají stejně radši holky „krev a mlíko“ než nějaké vychrtliny…slýchávám to už od mládí a mě by zajímalo, a teď se ptám především těch pár mužů, kteří tu jsou, ale i žen, jestli se vám opravdu víc líbí tlustější ženy nebo ne?
Já osobně, i když tohle furt od někoho slyším, o tom silně pochybuju, že pokud by si mohl chlap vybrat, tak si vybere tu krásnou štíhlou ženu a ne nějakou baculku. Mě osobně na druhé ženě, byť v obličej je krásná, ale to tělo je prostě moc
. Pro mě je naprosto dokonalé tělo na prvním obrázku a opravdu by mě zajímalo, kdo by si vybral radši ženu na druhé fotce, kdyby měl na výběr i tu první
.
Poprosila bych ponechat anonym, byť se to někomu může zdát jako obyčejná věc, tak pro mě je to hodně citlivé téma. Děkuji.