Hubenost - ano/ne?

Anonymní
4.7.14 20:53

Hubenost - ano/ne?

Slýchám to dnes a denně. Chlapy mají stejně radši holky „krev a mlíko“ než nějaké vychrtliny…slýchávám to už od mládí a mě by zajímalo, a teď se ptám především těch pár mužů, kteří tu jsou, ale i žen, jestli se vám opravdu víc líbí tlustější ženy nebo ne?

Já osobně, i když tohle furt od někoho slyším, o tom silně pochybuju, že pokud by si mohl chlap vybrat, tak si vybere tu krásnou štíhlou ženu a ne nějakou baculku. Mě osobně na druhé ženě, byť v obličej je krásná, ale to tělo je prostě moc 8o. Pro mě je naprosto dokonalé tělo na prvním obrázku a opravdu by mě zajímalo, kdo by si vybral radši ženu na druhé fotce, kdyby měl na výběr i tu první :think:.

Poprosila bych ponechat anonym, byť se to někomu může zdát jako obyčejná věc, tak pro mě je to hodně citlivé téma. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.7.14 20:55

Mě si muž vybral (jsem dvojka), vedle stála ta co je na prvním obrázku ale v hlavě měla na*ráno, a o tom to je :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1147
4.7.14 20:56

Já nejsem sice chlap, ale podle mě mají chlapi raději štíhlé ženy. Vidím to ve svém okolí. Většina chlapů má štíhlou manželku nebo partnerku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
4.7.14 20:57

Řekla bych, že je to individuální. Každému něco jiného. Je fakt, že chlap může mít hubenou holku a přitom koukat po baculatější a naopak. Za mě ani jedno. Nelíbí se mi obézní holky, ani vychrtlé. Něco mezi tím. Líbí se mi zpevněné holky, co rády sportují /ne kulturistky/ a je to na nich vidět. No a když se přidá správné charizma, je to ideální kombinace asi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
4.7.14 20:58

Nejsem chlap, takze jen za osobu, co se pouze otaci, tak jasne, ze se otocim za stihlou, i kdyz tahle je na me az moc, baculka se mi taky libi a kor kdyz to umi nosit, otocim se taky, pokud ma prosoupane tenisky, mastne vlasy a flekate tricko, tak nemam duvod se otacet, tak samo, kdyby takhle,,upravena" byla ta stihla :D jen pokud se jedna o prvni pohled ovsem, ve skutecnosti muze byt ta stihla hloupa koza a baculka muze byt neuveritelna osobnost…z pohledu chlapa, si myslim, pouze domnenka…ta stihla muze lezet jak prkno a byt k nicemu a baculka se muze luxusne rozparadit, asi neni jednoznacna odpoved :D

• Citovat
  • Upravit
3861

No ta prvni fotka mi prijde moc. podle me neco mezi, ale spis stihlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Můj chlap by ti řekl, že slečna na fotce číslo jedna by byla dobrá tak na zaparkování kola, možná i babety. Nelíbí se mu vychrtliny a na mě je ta jednička už moc hubená, líbí se mi štíhlost, ne vychrtlost. Takže jesatli jedna nebo dva, tak dva

Příspěvek upraven 04.07.14 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.7.14 20:59

Někomu se líbí štíhlé a někomu zase oplácanější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
4.7.14 21:00

A mě se moc líbí oplácané ženské, přesto mám partnerku vyhublou, hubne sama od sebe, potvora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
4.7.14 21:00

Myslím že muži mají rádi štíhlé ženy, ale ne zase nějaké vychrtliny (ten první obrázek tam mi přijde až moc hubená).

• Citovat
  • Upravit
34473
4.7.14 21:01

Jednička, ale ne až tak hubená. Můj muž by jí bral i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009

Muj muz by si vybral jednicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994

Na základce jsem patřila k první fotce, trošku extrémnější hubenost a bylo to hrozný. Nerada na to období vzpomínám, lidi mě občas obviňovali, že trpím anroexií a já přitom žrala jak kyselina a ne ty kila nabrat, byla jsem zoufalá, ale tenkrát byla asi jiná doba. Dnes by mi to spalování možná zaviděli.
Po porodu mám konečně zadek a prsa, i když si na to teda moc nemůžu zvyknout :) po těch letech
Takže za mě něco mezi, dvojka je hezká, jen to nějaký ženský prostě neuměj prodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
4.7.14 21:02

Zenska ma mit prsa a zadek, to. neznamena, ze musi mit nustne 100kg. Slecna na fotce c.1 ma postavu 14ti lety holky a to se nelibi ani me a nastesti ani memu manzelovi. Zenska ma vypadat jako zenska, ne jako holcicka, proboha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
4.7.14 21:02

Ta první není hubená ale vychrtlá :poblion: Řekla bych, že ideál je tak mezi těma dvěma. Ale já jsem spíš dvojka a stížnosti doma neslyším :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová