Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem to ukázala chlapovi s dotazem, která se mu líbí víc, prý ani jedna, ok, ale kdyby sis jako chlap měl vybrat, tak kterou? Ani jednu. Ok, kdyby šlo o život? Ježišmarjá, to jsou otázky, ale tu druhou rozhodně míň, mně se nelíbí jak je tlustá tooo…na zádech? To taky…na břiše?…pod břichem. To by mě nenapadlo, kde všude může být ženská tlustá. ![]()
http://sportmotivy.blogspot.cz/
zajímavý odkaz, souhlasím s psaným. Kdybych si mohla já vybrat jak vypadat, byla by to slečna v červených plavkách…a myslím že by si ji vybral i manžel ![]()
@verulicek úprava jídelníčku nepomůže, mám rychlý metabolismus ![]()
@hBod píše:
Jednička, dvojka
To sis spletl. Jednicka bleje a dvojka zere ![]()
@Anonymní píše:Že by se mi některá z nich nějak extrémně líbila, to ne, ale když bych si měl přesto vybrat, tak rozhodně 2. 1 mi přijde jako dítě a vůbec mě nepřitahuje…prostě v ní nevidím ženskou.
Slýchám to dnes a denně. Chlapy mají stejně radši holky „krev a mlíko“ než nějaké vychrtliny…slýchávám to už od mládí a mě by zajímalo, a teď se ptám především těch pár mužů, kteří tu jsou, ale i žen, jestli se vám opravdu víc líbí tlustější ženy nebo ne?Já osobně, i když tohle furt od někoho slyším, o tom silně pochybuju, že pokud by si mohl chlap vybrat, tak si vybere tu krásnou štíhlou ženu a ne nějakou baculku. Mě osobně na druhé ženě, byť v obličej je krásná, ale to tělo je prostě moc
Poprosila bych ponechat anonym, byť se to někomu může zdát jako obyčejná věc, tak pro mě je to hodně citlivé téma. Děkuji.. Pro mě je naprosto dokonalé tělo na prvním obrázku a opravdu by mě zajímalo, kdo by si vybral radši ženu na druhé fotce, kdyby měl na výběr i tu první
.
@Ivaneska
A pokud to máš v genech, máš to jasný. Na druhou stranu, proč být vyžraná, to bych radši tvůj „problém“. ![]()
@Camael jo radši hubená než vyzrana to každopádně. Doma s dětma jsem trošku zhubla, teď jsem se vrátila do práce, tak snad se dostanu aspoň na tech 55 kg
U nás hodně dělají geny, táta býval štíhlý chlap i ve 43 letech, pak zemřel. No a máma má po 6 dětech ploché břicho. Měří asi 160 cm a má 45 kg ![]()
@Ivaneska buď ráda…já ti tu hubenost závidím je to rozhodně lepší než být tlustá, aspoň si můžeš dát na co máš chuť a nemusíš se pořád hlídat
![]()
@Ivaneska pak bych se šla poradit s dietologem a upravit jídelníček
ale to je tvoje věc