Hubenost - ano/ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
4.7.14 22:20

@Ivaneska pak bych se šla poradit s dietologem a upravit jídelníček :nevim: ale to je tvoje věc

• Citovat
  • Upravit
40270
4.7.14 22:23

Tak jsem to ukázala chlapovi s dotazem, která se mu líbí víc, prý ani jedna, ok, ale kdyby sis jako chlap měl vybrat, tak kterou? Ani jednu. Ok, kdyby šlo o život? Ježišmarjá, to jsou otázky, ale tu druhou rozhodně míň, mně se nelíbí jak je tlustá tooo…na zádech? To taky…na břiše?…pod břichem. To by mě nenapadlo, kde všude může být ženská tlustá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.7.14 22:23

http://sportmotivy.blogspot.cz/

zajímavý odkaz, souhlasím s psaným. Kdybych si mohla já vybrat jak vypadat, byla by to slečna v červených plavkách…a myslím že by si ji vybral i manžel ;)

• Citovat
  • Upravit
47759
4.7.14 22:24

@verulicek úprava jídelníčku nepomůže, mám rychlý metabolismus ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
4.7.14 22:24

.

Příspěvek upraven 22.07.14 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
4.7.14 22:26
@hBod píše:
Jednička, dvojka :poblion:

To sis spletl. Jednicka bleje a dvojka zere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
4.7.14 22:27

A co něco mezi tím???

Příspěvek upraven 04.07.14 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@hBod
Asi první chlapský názor, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
@Anonymní píše:
Slýchám to dnes a denně. Chlapy mají stejně radši holky „krev a mlíko“ než nějaké vychrtliny…slýchávám to už od mládí a mě by zajímalo, a teď se ptám především těch pár mužů, kteří tu jsou, ale i žen, jestli se vám opravdu víc líbí tlustější ženy nebo ne?

Já osobně, i když tohle furt od někoho slyším, o tom silně pochybuju, že pokud by si mohl chlap vybrat, tak si vybere tu krásnou štíhlou ženu a ne nějakou baculku. Mě osobně na druhé ženě, byť v obličej je krásná, ale to tělo je prostě moc 8o. Pro mě je naprosto dokonalé tělo na prvním obrázku a opravdu by mě zajímalo, kdo by si vybral radši ženu na druhé fotce, kdyby měl na výběr i tu první :think:.

Poprosila bych ponechat anonym, byť se to někomu může zdát jako obyčejná věc, tak pro mě je to hodně citlivé téma. Děkuji.
Že by se mi některá z nich nějak extrémně líbila, to ne, ale když bych si měl přesto vybrat, tak rozhodně 2. 1 mi přijde jako dítě a vůbec mě nepřitahuje…prostě v ní nevidím ženskou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.7.14 22:28

@Ivaneska
A pokud to máš v genech, máš to jasný. Na druhou stranu, proč být vyžraná, to bych radši tvůj „problém“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.7.14 22:34

@Camael jo radši hubená než vyzrana to každopádně. Doma s dětma jsem trošku zhubla, teď jsem se vrátila do práce, tak snad se dostanu aspoň na tech 55 kg :nevim: U nás hodně dělají geny, táta býval štíhlý chlap i ve 43 letech, pak zemřel. No a máma má po 6 dětech ploché břicho. Měří asi 160 cm a má 45 kg :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
4.7.14 22:34

.

Příspěvek upraven 22.07.14 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.7.14 22:37
@Svandu píše:
To sis spletl. Jednicka bleje a dvojka zere :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
6376
4.7.14 22:38

@Ivaneska buď ráda…já ti tu hubenost závidím je to rozhodně lepší než být tlustá, aspoň si můžeš dát na co máš chuť a nemusíš se pořád hlídat :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
4.7.14 22:40

@Svandu Já se nepletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie